//Add More external stylesheets DriversCloud : Βρείτε τους πιο πρόσφατους οδηγούς για το υλικό του υπολογιστή σας


Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023

DriversCloud : Βρείτε τους πιο πρόσφατους οδηγούς για το υλικό του υπολογιστή σας

read

To DriversCloud είναι μία online υπηρεσία που θα σαρώσει τον υπολογιστή σας ώστε να εξακριβώσει την διαμόρφωση του υλικού και θα σας δώσει τη δυνατότητα να ενημερώσετε τους οδηγούς των συσκευών σας. Αφού αναλυθεί η διαμόρφωσή σας, η εφαρμογή θα αναζητήσει τα προγράμματα οδήγησης που συνιστώνται για τον υπολογιστή σας. 

Η τεχνολογία που παρέχεται από την υπηρεσία Drivers Cloud μπορεί, για παράδειγμα, να εστιάσει την αναζήτηση σε οδηγούς πιστοποιημένους από την WHQL. Η ανίχνευση εκτός σύνδεσης είναι δυνατή με μια ενότητα που μπορείτε να εγκαταστήσετε σε υπολογιστές που δεν διαθέτουν σύνδεση στο Internet. Από αυτή τη σελίδα, μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή στον υπολογιστή σας και να ξεκινήσετε την ανίχνευση της διαμόρφωσης σας. Αν επισκεφθείτε αυτήν τη σελίδα για πρώτη φορά, απλά κάντε κλικ στο "Εγκατάσταση". 

Μόλις επιτευχθεί αυτό το βήμα ή αν την έχετε ήδη εγκαταστήσει απλά κάντε κλικ στο "Έναρξη ανίχνευσης". Το πρόγραμμα περιήγησης μπορεί να σας ζητήσει να επιβεβαιώσετε τη δράση. Η απάντηση πρέπει να είναι καταφατική. Μετά από αυτό, θα αναλύσει τη διαμόρφωση του υπολογιστή σας. Στο τέλος αυτής της διαδικασίας, θα ανοίξει αυτόματα μια ιστοσελίδα για την εμφάνιση των αποτελεσμάτων και θα έχετε πρόσβαση σε άλλες υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένης της έρευνας συμβατών προγραμμάτων οδήγησης. 

Στο τέλος αυτής της σελίδα στο πεδίο που βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία, κάντε κλικ στην επιλογή FIND THE DRIVERS για να δείτε τους drives που λείπουν ή πιθανόν χρειάζονται αναβάθμιση στον υπολογιστή σας.
DriversCloud:


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!