MediaHuman Audio Converter : Μετατρέψετε τα μουσικά σας αρχεία



Παρασκευή 19 Μαΐου 2023

MediaHuman Audio Converter : Μετατρέψετε τα μουσικά σας αρχεία

read

Το MediaHuman Audio Converter είναι μια δωρεάν εφαρμογή για Mac OS X και Windows και μπορεί να σας βοηθήσει σε περίπτωση που χρειαστεί να μετατρέψετε τα μουσικά σας αρχεία σε WMA, MP3, AAC, WAV, FLAC, OGG, AIFF ή Apple Loseless format. 

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί ειδικά για να απλοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερο τη διαδικασία της μετατροπής. Παράλληλα, σας δίνει την ευκαιρία να το προσαρμόσετε στις ανάγκες σας.

Το interface του προγράμματος είναι απλό, έξυπνο και πολύ εύκολο ώστε να κατανοήσει κανείς την λειτουργία του. Προσθέστε όλα τα αρχεία που θέλετε, επιλέξτε τη μορφή εξόδου και κάντε κλικ στο Έναρξη - το πρόγραμμα αναλαμβάνει τα υπόλοιπα.

Μπορείτε να μετατρέψετε απευθείας μια μορφή χωρίς απώλειες σε άλλη, χωρίς ενδιάμεση μετατροπή. Για παράδειγμα, μπορείτε να μετατρέψετε το FLAC σε Apple Lossless που υποστηρίζεται από τις περισσότερες συσκευές Apple. Το πρόγραμμα εντοπίζει αρχεία .CUE στο φάκελο και προτείνει να χωρίσετε την εικόνα σε μεμονωμένα κομμάτια, εάν βρεθούν κάποια.

Eάν ένα αρχείο περιέχει ετικέτες ID3 αλλά δεν έχει την εικόνα εξωφύλλου, το πρόγραμμα προσπαθεί να ανακτήσει μία χρησιμοποιώντας πολλές υπηρεσίες διαδικτύου.

Δώστε εντολή στο πρόγραμμα να διατηρήσει τη δομή του φακέλου κατά την εκτέλεση της μετατροπής. Μια απαραίτητη επιλογή για όσους αποθηκεύουν μουσική στη δομή του φακέλου Καλλιτέχνης/Άλμπουμ/Τίτλος.

Μπορείτε να ονομάσετε τα αρχεία που έχουν μετατραπεί χρησιμοποιώντας πληροφορίες ετικέτας ID3. Υποστηρίζεται επίσης η δημιουργία φακέλων. Τέλος η εφαρμογή χρησιμοποιεί τις πιό πρόσφατες εκδόσεις audio codecs, ώστε να εγγυάται καλύτερη ποιότητα ήχου. 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows,Mac
Κατεβάστε την εφαρμογή MediaHuman Audio Converter

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .