//Add More external stylesheets Avast Cleanup : Αποτελεσματικό app βελτιστοποίησης - καθαρισμού άχρηστων στοιχείων



Παρασκευή 19 Μαΐου 2023

Avast Cleanup : Αποτελεσματικό app βελτιστοποίησης - καθαρισμού άχρηστων στοιχείων

read

 Το Avast Cleanup είναι ένα ιδιαίτερα αποτελεσματικό app καθαρισμού άχρηστων στοιχείων και μνήμης cache για Android. Αφαιρέστε υπολείμματα αρχείων και αχρησιμοποίητα app με ένα απλό πάτημα, για πιο γρήγορο, πιο ισχυρό τηλέφωνο. Το Avast Cleanup αφαιρεί τα άχρηστα αρχεία. Έτσι βελτιστοποιεί την απόδοση του τηλεφώνου και ενισχύει την ταχύτητά του.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ


✔ Καθαρισμός Άχρηστων Στοιχείων: H προεγκατεστημένη εφαρμογή αφαίρεσης App διαγράφει προεγκατεστημένα app τύπου bloatware που δεν χρησιμοποιείτε, για να μην προκαλούνται καθυστερήσεις στο τηλέφωνο.
✔ Διαχειριστής συσκευών: Οθόνη Συστήματος: δείτε σε μια οθόνη όλες τις σημαντικές πληροφορίες που αφορούν τη συσκευή. 
✔ Διαχειριστής Συσκευών: Η αδρανοποίηση App αναστέλλει προσωρινά τα app και έτσι παρατείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, αποθηκεύει δεδομένα κινητής, καθαρίζει τη μνήμη και βελτιώνει την ταχύτητα της συσκευής 
✔ Καθαρισμός Άχρηστων Στοιχείων: Αφαιρέστε άχρηστα στοιχεία: Το Avast Cleanup αναλύει ταχύτατα τον χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου και καθαρίζει τα περιττά δεδομένα. 
✔ Η έξυπνη λειτουργία Ασφαλής Καθαρισμός καθαρίζει στη στιγμή μη σημαντικά στοιχεία, προσωρινές μνήμες συστήματος, μικρογραφίες φωτογραφιών, αρχεία εγκατάστασης, υπολείμματα αρχείων ή αχρησιμοποίητα αρχεία και APK. Με ένα μόνο πάτημα διαγράφετε ένα πλήθος άχρηστων δεδομένων.
✔ Η επιλογή Σύμβουλος Καθαρισμού προσφέρει μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των δεδομένων του τηλεφώνου.
✔ Απεγκαταστήστε εφαρμογές με ένα πάτημα για να αποδεσμεύσετε χώρο, να αυξήσετε την ταχύτητα της συσκευής και να αποφύγετε καθυστερήσεις .
✔ Ο Καθαρισμός Τηλεφώνου αναγνωρίζει και καθαρίζει μεγαλύτερα αρχεία, πολυμέσα, app και άχρηστα στοιχεία.
✔ Χρησιμοποιήστε τη λίστα παράβλεψης και σημάνετε στοιχεία που δεν θέλετε να εμφανίζονται στη συσκευή. 
✔ Βελτιστοποιήστε και επιταχύνετε τη συσκευή Android μέσα από τον έλεγχο του αποθηκευτικού χώρου.


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .