//Add More external stylesheets ThisIsWin11 : Δωρεάν εφαρμογή παραμετροποίησης για τα Windows 11



Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

ThisIsWin11 : Δωρεάν εφαρμογή παραμετροποίησης για τα Windows 11

read
 
Εξαιρετική δωρεάν εφαρμογή που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τα Windows 11 στα μέτρα σας.
Ξεκινάει με μια χρήσιμη εισαγωγή με αυτά που μπορείτε να βρείτε στα Windows, ενσωματώνει ένα σημαντικό μέρος της εφαρμογής ρυθμίσεων των Windows 11, σας επιτρέπει να ελέγχετε και να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήστε τις ρυθμίσεις με ένα κλικ και καθιστά δυνατή την κατάργηση των ανεπιθύμητων χαρακτηριστικών και εφαρμογών από τα Windows 11 όπως οι εφαρμογές κάμερας και άλλες προεγκατεστημένες εφαρμογές. 

Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τα δικά σας προσαρμοσμένα πακέτα εγκατάστασης και σας επιτρέπει την αυτοματοποίηση πολλών εργασιών των Windows 11 με βάση το PowerShell. 

Με τον τρόπο αυτό είναι δυνατό να ενισχυθεί η ιδιωτικότητα σας απενεργοποιώντας διάφορες επιλογές που σχετίζονται με την τηλεμετρία των Windows 11.

Εάν γνωρίζετε τις προηγούμενες εφαρμογές (Privatezilla, Bloatbox κ.λπ.) για τα Windows 10, τότε θα δείτε ότι η εφαρμογή ThisIsWin11 συνδυάζει τις καλύτερες ρυθμίσεις από αυτές που σάς επιτρέπουν τη δημιουργία προσαρμοσμένων tweaks, κάτω από ένα GUI, για τα Windows 11.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή ThisIsWin11


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .