//Add More external stylesheets EZ Paint : Δωρεάν εναλλακτικό πρόγραμμα ζωγραφικής



Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

EZ Paint : Δωρεάν εναλλακτικό πρόγραμμα ζωγραφικής

read

To MS Paint είναι το πολύ γνωστό σε όλους μας πρόγραμμα ζωγραφικής που έχει συμπεριληφθεί σε όλες τις εκδόσεις των Microsoft Windows το οποίο έχει πλέον αντικατασταθεί στα Windows 10 και 11 με τη Ζωγραφική 3D. 

Το EZ Paint είναι στον αντίποδα ένα δωρεάν ανεξάρτητο, εναλλακτικό δωρεάν πρόγραμμα, που μοιάζει με το MS Paint και έχει πολλές από τις ίδιες συντομεύσεις και δυνατότητες.

Για παράδειγμα, τα κουμπιά αριστερού και δεξιού ποντικιού λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο όπως στο MS Paint με κάθε κουμπί που αντιστοιχεί σε μία από τις δύο διαθέσιμες βούρτσες. 

Επιπλέον, το Control and Shift, όταν χρησιμοποιείται με το ποντίκι, παρέχει την ίδια λειτουργία σφραγίδας και ίχνους. Τα πλήκτρα βέλους χρησιμοποιούνται με παρόμοιο τρόπο ώστε να μετακινούνται οι επιλογές σε ακριβές ακριβές βήματα. 

Αναπτύχθηκε ως βοήθημα για τη δημιουργία εικονογραφήσεων για ιστοσελίδες καθώς και για την επεξεργασία φωτογραφιών με βάση το web, το EZ Paint επίσης διαθέτει πολλά χαρακτηριστικά που δεν είναι διαθέσιμα στο MS Paint, τα οποία είναι κρίσιμα για τον σχεδιασμό ιστοσελίδων όπως η χρήση διαβαθμίσεων και η επεξεργασία αρχεία .png και .gif που περιέχουν διαφάνειες. 

Το EZ Paint έχει πάνω από 50 διαφορετικές υφές, οι οποίες μπορούν να συνδυαστούν με διαφορετικά έγχρωμα σκηνικά. 

Πολλές από αυτές τις υφές χρησιμοποιούνται για την προσομοίωση επιφανειών πραγματικού κόσμου και όπως και με κλίσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κείμενο εκτός από γραφικά σχήματα, τόξα και γραμμές.  Τρέχει και στα Windows 10  και 11
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή EZ Paint


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!