//Add More external stylesheets Norton Password Manager : Διαχειριστείτε με ασφάλεια τους κωδικούς πρόσβασής σας



Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

Norton Password Manager : Διαχειριστείτε με ασφάλεια τους κωδικούς πρόσβασής σας

read

Ο Διαχειριστής κωδικών πρόσβασης του Norton σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε με ασφάλεια τους κωδικούς πρόσβασής σας και να έχετε πρόσβαση στους αγαπημένους σας ιστότοπους πιο γρήγορα.

Σχεδιασμένο για να είναι ευκολότερο από ποτέ, αποθηκεύει όλα τα ονόματα χρήστη και τους κωδικούς πρόσβασης και τις συγχρονίζει σε όλες τις συσκευές σας. 

Με μια νέα ενσωματωμένη γεννήτρια κωδικών πρόσβασης, μπορείτε να δημιουργήσετε ασφαλείς, μοναδικούς κωδικούς πρόσβασης για όλους τους λογαριασμούς σας μέσα στην εφαρμογή.

Αποθηκεύστε τις διευθύνσεις και τις πληροφορίες πορτοφολιού όπως πιστωτικές κάρτες και τραπεζικούς λογαριασμούς, ώστε να μπορείτε να συμπληρώσετε γρήγορα ηλεκτρονικά έντυπα για ταχύτερη ολοκλήρωση της αγοράς κατά την αγορά.

Μπορείτε ακόμη να αποθηκεύσετε σημειώσεις, όπως αριθμούς συχνών δρομολογητών ή αριθμούς διαβατηρίων, ώστε να έχετε πάντα τις σημαντικές σας πληροφορίες στα χέρια σας. 

Ο εύχρηστος κωδικός PIN για κινητά σας παρέχει ταχύτερη πρόσβαση στη θήκη σας από το smartphone ή το tablet σας. 

Ένα πρόγραμμα διαχείρισης κωδικών πρόσβασης που βασίζεται στο cloud, το οποίο διευκολύνει τη σύνδεση στις αγαπημένες σας τοποθεσίες. Βοηθά στην ασφαλή αποθήκευση των κωδικών πρόσβασης σε κρυπτογραφημένο θησαυροφυλάκιο που μόνο εσείς μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση.


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .