//Add More external stylesheets Dark Reader : Ενεργοποιήστε τη σκοτεινή λειτουργία σε όλες τις ιστοσελίδες



Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023

Dark Reader : Ενεργοποιήστε τη σκοτεινή λειτουργία σε όλες τις ιστοσελίδες

read

Αν είσαι ένας από εκείνους που αγαπούν τα σκοτεινά θέματα, τότε το Dark Reader είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι! Είναι ένα εκπληκτικό πρόσθετο που μετατρέπει το φωτεινό λευκό φόντο των ιστοσελίδων σε ένα πιο ευχάριστο σκοτεινό φόντο.

Με το Dark Reader, μπορείς να απολαμβάνεις την περιήγησή σου στο διαδίκτυο χωρίς το έντονο φως που κουράζει τα μάτια σου. Είναι ιδανικό για εκείνους που εργάζονται πολλές ώρες μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή τους και θέλουν να προστατεύσουν την όρασή τους.

Διαθέτει πολλές επιλογές προσαρμογής, όπως την αλλαγή της φωτεινότητας, της αντίθεσης και του χρώματος του κειμένου, ώστε να το κάνει ακόμη πιο εύκολο για εσένα να διαβάζεις το περιεχόμενο των ιστοσελίδων.

Μπορείτε να προσαρμόσετε φωτεινότητα, αντίθεση, φίλτρο sepia, σκούρα εμφάνιση και να δημιουργήσετε μία λίστα ιστοσελίδων στις οποίες το πρόσθετο δεν θα παρεμβαίνει.

Το Dark Reader δεν εμφανίζει διαφημίσεις ούτε κάνει οποιαδήποτε αποστολή στατιστικών-πληροφοριών του χρήστη και είναι 100% ανοικτού κώδικά. Πριν εγκαταστήσετε το πρόσθετο αυτό θα πρέπει να αφαιρέσετε παρόμοια πρόσθετα. Διαθέσιμο για Google Chrome, Mozila Firefox, Edge και Safari
 

Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .