SpeakIt : Mετατρέψτε κείμενο σε ομιλία



Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023

SpeakIt : Mετατρέψτε κείμενο σε ομιλία

read

Είσαι έτοιμος να μετατρέψεις το κείμενο σε ομιλία; Με το SpeakIt, τώρα μπορείς! Αυτή η εκπληκτική επέκταση του Chrome σου επιτρέπει να ακούς το κείμενο από την οθόνη σου με φυσική φωνή.

Είτε είσαι φοιτητής που θέλει να ακούσει τα κείμενα των διαλέξεων, είτε είσαι επαγγελματίας που θέλει να ακούει τα emails του, το SpeakIt είναι η ιδανική λύση για εσένα. Απλά επιλέγεις το κείμενο που θέλεις να ακούσεις, πατάς το εικονίδιο του SpeakIt και ακούς το κείμενο με μια φυσική και καθαρή φωνή. 

Η επέκταση διαθέτει πολλές επιλογές προσαρμογής, όπως η επιλογή διαφορετικών φωνών και η ρύθμιση της ταχύτητας ανάγνωσης. Έτσι, μπορείς να προσαρμόσεις την εμπειρία ακρόασης ανάλογα με τις προτιμήσεις σου.

Το SpeakIt είναι επίσης πολύ χρήσιμο για άτομα με δυσκολίες στην ανάγνωση ή για όσους απλά προτιμούν την ακρόαση αντί της ανάγνωσης. Με αυτή την επέκταση, το κείμενο γίνεται προσιτό σε όλους, ανεξάρτητα από τις ατομικές δυσκολίες. Είναι εύκολο να εγκαταστήσεις το SpeakIt στον browser σου και αμέσως να απολαμβάνεις τα οφέλη του. Απλά ακολούθησε τον σύνδεσμο που παρέχουμε και είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις! 

Είστε οπτικός η ακουστικός τύπος, δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε αφού το SpeakIt θα αναλάβει να διαβάσει για εσάς το κείμενο που επιλέξατε. Το SpeakIt διαβάζει το επιλεγμένο κείμενο, χρησιμοποιώντας Text-to-Speech τεχνολογία με τη γλώσσα αυτόματης ανίχνευσης και μπορεί να διαβάσει το κείμενο σε περισσότερες από 50 γλώσσες, και στα Ελληνικά. 

Αρχικά επιλέξτε το κείμενο που θέλετε να διαβάσετε,στη συνέχεια, κάντε κλικ στο εικονίδιο για να αρχίσετε να ακούτε, όταν είναι έτοιμο να διαβάσει, ο αριθμός των προτάσεων εμφανίζεται στο εικονίδιο, για να σταματήσετε την ακρόαση σε οποιαδήποτε στιγμή κάντε κλικ στην παύση.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .