//Add More external stylesheets Keyboard Lights : Βάλτε φωτεινές ενδείξεις κατά την πληκτρολόγηση των Num Lock, Caps Lock, Scroll Lock


Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023

Keyboard Lights : Βάλτε φωτεινές ενδείξεις κατά την πληκτρολόγηση των Num Lock, Caps Lock, Scroll Lock

read

Όλα σχεδόν τα νέα πληκτρολόγια δεν έχουν κάποιες φωτεινές ενδείξεις για κάποιες σημαντικές εντολές. Το Keyboard Lights είναι ένα εύχρηστο πρόγραμμα που σας επιτρέπει να να έχετε φωτεινές ενδείξεις κατά την πληκτρολόγηση των Num Lock, Caps Lock, Scroll Lock του πληκτρολογίου σας απευθείας από τον υπολογιστή σας.

Ανεξάρτητα από το αν έχετε ένα φορητό υπολογιστή ή έναν σταθερό, το Keyboard Lights λειτουργεί με όλα τα είδη πληκτρολογίων. Πρόκειται μια απλή εφαρμογή που σας παρέχει μια λύση σε αυτά τα ζητήματα, καθώς εμφανίζει μια εικονική έκδοση των κλασικών φώτων πληκτρολογίου στην περιοχή του δίσκου συστήματος κάθε φορά που πιέζεται ένα από αυτά τα πλήκτρα.

Έτσι λοιπόν, κάθε φορά που πατάτε ένα από τα πλήκτρα που αναφέρονται παραπάνω, εμφανίζεται μια ειδοποίηση στην περιοχή του δίσκου συστήματος για να σας ενημερώσει ποιο από αυτά είναι ενεργό αυτήν τη στιγμή.

Είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Απλά κατεβάστε εγκαταστήστε το και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε. Δεν απαιτείται καμία προηγούμενη εμπειρία με παρόμοια προγράμματα. Συνοψίζοντας, το Keyboard Lights είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο που μπορεί να βελτιώσει την εμπειρία σας όταν χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή σας σε σκοτεινό περιβάλλον.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Keyboard Lights


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .