//Add More external stylesheets FreeOffice : Δωρεάν πλήρης σουίτα γραφείου για windows, MacOs και Android



Τρίτη 11 Απριλίου 2023

FreeOffice : Δωρεάν πλήρης σουίτα γραφείου για windows, MacOs και Android

read

Το FreeOffice  είναι μία δωρεάν πλήρης σουίτα γραφείου με επεξεργαστή κειμένου, εφαρμογή λογιστικού φύλλου και πρόγραμμα παρουσίασης για χρήση στο σπίτι και το γραφείο. Όταν την χρησιμοποιήσετε είμαι σίγουρος ότι θα συμφωνήσετε ότι μάλλον είναι η καλύτερη δωρεάν εναλλακτική λύση για το Microsoft Office.

Για παράδειγμα, καθιστά τα γραφικά ακόμα ταχύτερα από τον προκάτοχό της, χρησιμοποιώντας πολλούς πυρήνες CPU, είναι συμβατό με τα Windows XP μέχρι Windows 11  και υποστηρίζει οθόνες αφής και οθόνες 4Κ (UHD). Το TextMaker προσφέρει στο smartphone και το tablet σας το πλήρες σύνολο χαρακτηριστικών που γνωρίζετε από το Microsoft Word ή το TextMaker στον υπολογιστή σας. 

Με συμβατότητα χωρίς συμβιβασμούς αφού το TextMaker χρησιμοποιεί τη μορφή Microsoft Word DOCX ως τη μητρική μορφή των αρχείων του. Αυτό εγγυάται την απρόσκοπτη ανταλλαγή δεδομένων.

Μπορείτε να ανοίξετε τα έγγραφά σας απευθείας στο Microsoft Word χωρίς να χρειάζεται να τα μετατρέψετε. Με τη διαισθητική λειτουργία σε έξυπνα κινητά και ταμπλέτες το TextMaker παρέχει πάντα μια ιδανική εμπειρία χρήστη. 

Στο τηλέφωνο, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις πρακτικές γραμμές εργαλείων με ένα μόνο δάχτυλο, επίσης, σάς επιτρέπει όχι μόνο να ανοίξετε και να αποθηκεύσετε έγγραφα που βρίσκονται στη συσκευή σας, αλλά και να έχετε πρόσβαση στα αρχεία σας στο Google Drive και στο Dropbox. 

Το περιβάλλον εργασίας χρήστη του TextMaker είναι διαθέσιμο σε 29 γλώσσες, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται, φυσικά και η ελληνική.
 
Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:Windows, Android,macOS 
Κατεβάστε   την εφαρμογή FreeOffice


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .