//Add More external stylesheets SafeInCloud : Κορυφαίος διαχειριστής κωδικών πρόσβασης



Δευτέρα 10 Απριλίου 2023

SafeInCloud : Κορυφαίος διαχειριστής κωδικών πρόσβασης

read

To SafeInCloud είναι ένας διαχειριστής κωδικών πρόσβασης που σάς επιτρέπει να κρατήσετε ονόματα χρήστη, κωδικούς πρόσβασης και άλλες ιδιωτικές πληροφορίες ασφαλή, σε μια κρυπτογραφημένη βάση δεδομένων. Μπορείτε να συγχρονίσετε τα δεδομένα σας με ένα άλλο τηλέφωνο, tablet, Mac ή PC μέσω του δικού σας λογαριασμού στο σύννεφο. 

Τα δεδομένα σας είναι πάντα κρυπτογραφημένα σε μια συσκευή και στο σύννεφο με τον ισχυρό αλγόριθμο 256-bit Advanced Encryption Standard (AES). 

Αυτός ο αλγόριθμος, χρησιμοποιείται από την κυβέρνηση των ΗΠΑ για την προστασία των άκρως απόρρητων πληροφοριών. Ο αλγόριθμος AES έχει επίσης υιοθετηθεί ευρέως σε όλο τον κόσμο και έγινε το de facto πρότυπο κρυπτογράφησης.

Η βάση δεδομένων σας συγχρονίζεται αυτόματα με το δικό σας λογαριασμό στο σύννεφο (Google Drive, Dropbox, OneDrive, Yandex Disk, NAS, ownCloud, WebDAV). 

Έτσι μπορείτε εύκολα να επαναφέρετε ολόκληρη τη βάση δεδομένων σας από το σύννεφο σε ένα νέο κινητό ή υπολογιστή (σε περίπτωση απώλειας ή αναβάθμισης). Το κινητό σας, το tablet και ο υπολογιστής, συγχρονίζονται αυτόματα μεταξύ τους μέσω του σύννεφου.

Το SafeInCloud αναλύει την ισχύ του κωδικού πρόσβασης σας και εμφανίζει μια ένδειξη ισχύος δίπλα σε κάθε κωδικό πρόσβασης. 

Η ένδειξη ισχύος εμφανίζει τον εκτιμώμενο χρόνο σπασίματος ενός κωδικού πρόσβασης. Όλες οι κάρτες με αδύναμους κωδικούς πρόσβασης επισημαίνονται με ένα κόκκινο σήμα. Η γεννήτρια κωδικού πρόσβασης σας βοηθά να παράγετε τυχαίους και ασφαλείς κωδικούς πρόσβασης.

Υπάρχει επίσης η επιλογή να παράγετε εύκολα μνημονευσιμους αλλά συνάμα ισχυρούς κωδικούς πρόσβασης. Η εφαρμογή για υπολογιστές μπορεί να ενσωματωθεί σε ένα πρόγραμμα περιήγησης. Αυτό σας επιτρέπει να επικολλήσετε τους κωδικούς πρόσβασης απευθείας στις ιστοσελίδες. 

Δεν χρειάζεται να αντιγράψετε και να επικολλήσετε χειροκίνητα τους κωδικούς πρόσβασης από το SafeInCloud στο πρόγραμμα περιήγησης. 

Η εφαρμογή για υπολογιστές μπορεί να εισάγει αυτόματα τα δεδομένα σας από έναν άλλο διαχειριστή κωδικών πρόσβασης. Δεν χρειάζεται να επανεισάγετε χειροκίνητα όλους σας τους κωδικούς πρόσβασης.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:Android, iOS, Mac, Windows 
 Κατεβάστε   την εφαρμογή SafeInCloud


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .