//Add More external stylesheets Hide From Uninstall List : Κρύψτε τα προγράμματα που έχετε εγκαταστήσει



Τετάρτη 12 Απριλίου 2023

Hide From Uninstall List : Κρύψτε τα προγράμματα που έχετε εγκαταστήσει

read

Ενδέχεται να θέλετε να αποκρύψετε μία ή περισσότερες καταχωρίσεις που έχουν προστεθεί από τις ρυθμίσεις λογισμικού στα προγράμματα "προσθαφαίρεση προγραμμάτων" (που είναι επίσης γνωστά ως "προγράμματα και δυνατότητες", "κατάργηση εγκατάστασης προγράμματος", "προσθήκη ή κατάργηση προγραμμάτων") στα Windows. διάφορους λόγους όπως για παράδειγμα να μην θέλετε ο καθένας να γνωρίζει ότι κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι εγκατεστημένο στον υπολογιστή, δεν θέλετε κάποιος να το απεγκαταστήσει, η εφαρμογή έχει ήδη καταργηθεί, αλλά η καταχώρηση έχει παραμείνει στη λίστα. 

Είναι επίσης καλό για λόγους ασφάλειας ή προστασίας της ιδιωτικότητάς σας ιδιαίτερα, αν ο υπολογιστής που χρησιμοποιείτε είναι κοινόχρηστος, αλλά ωστόσο, πώς καταργείτε ένα στοιχείο από τη λίστα εφαρμογών χωρίς να το απεγκαταστήσετε; Ο τρόπος είναι εξαιρετικά απλός και περιγράφεται εν συντομία παρακάτω

Μετά την αποσυμπίεση, εκτελέστε το πρόγραμμα, θα δείτε όλα τα εγκατεστημένα προγράμματα στη λίστα. Μπορείτε να επισημάνετε το πρόγραμμα και να χρησιμοποιήσετε το εικονίδιο απόκρυψη από τη λίστα ΄΄προγράμματα και δυνατότητες.  

Για να το αποκαλύψετε, χρησιμοποιήστε το εικονίδιο ΄΄εμφάνιση στη λίστα΄΄)  ή μπορείτε επίσης να αποκρύψετε ολόκληρη την λίστα προγραμμάτων και λειτουργιών επιλέγοντας το πλαίσιο ελέγχου "απόκρυψη (προγράμματα και δυνατότητες)"

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ:Windows 
Κατεβάστε   την εφαρμογή Hide From Uninstall List


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .