//Add More external stylesheets Family Friendly DNS : Προστατέψτε τα παιδιά σας από τις ανεπιθύμητες ιστοσελίδες



Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Family Friendly DNS : Προστατέψτε τα παιδιά σας από τις ανεπιθύμητες ιστοσελίδες

read

Το internet είναι γεμάτο από πολλές επικίνδυνες ιστοσελίδες που μπορεί να απειλήσουν την ασφάλεια και την αθωότητα των παιδιών μας. Για να προστατεύσουμε την οικογένειά μας από αυτό τον κίνδυνο, είναι σημαντικό να χρησιμοποιούμε ένα ασφαλές DNS (Domain Name System) που θα φιλτράρει αυτομάτως τις επικίνδυνες ιστοσελίδες.

Τι είναι όμως το DNS; Tο Domain Name System ή απλά DNS είναι ένα σύστημα ονοματοδοσίας για δίκτυα υπολογιστών που χρησιμοποιούν το πρωτόκολλο IP. Το DNS μπορεί και αντιστοιχίζει ονόματα με διευθύνσεις IP ή άλλα ονόματα στο διαδίκτυο ή κάποιο άλλο δίκτυο και επιτρέπει την ανεύρεση ενός εξυπηρετητή (server) ή μιας υπηρεσίας σε έναν εξυπηρετητή χρησιμοποιώντας ένα όνομα.

Έτσι το DNS χρησιμοποιείται για να αντιστοιχίσει διευθύνσεις IP με ονόματα ώστε ο διαχειριστής ενός δικτύου να μπορεί να χρησιμοποιήσει ονόματα για να επικοινωνήσει ή να απλώς να θυμάται ονόματα μηχανημάτων, τοποθεσίες, ονόματα χώρου κ.λ.π.

Το Family Friendly DNS είναι μια εξαιρετική λύση για την προστασία της οικογένειάς κατά το σερφάρισμα στο διαδίκτυο. Διαθέτει, ένα ασφαλές - φιλικό προς την οικογένεια περιβάλλον, φιλτράροντας αυτόματα επικίνδυνες ιστοσελίδες και περιορίζοντας την πρόσβαση σε περιεχόμενο που δεν είναι κατάλληλο για παιδιά.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Family Friendly DNS


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .