//Add More external stylesheets Dynamic Theme : Αλλάξτε την εικόνα φόντου ή κλειδώματος οθόνης στα windows



Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Dynamic Theme : Αλλάξτε την εικόνα φόντου ή κλειδώματος οθόνης στα windows

read

Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε μια εφαρμογή που θα ανανεώσει την επιφάνεια εργασία σας και να προσαρμόσετε την εμφάνιση των Windows με έναν πιο δυναμικό και εντυπωσιακό τρόπο.

Μπορείτε να επιλέξετε από διαφορετικές πηγές εικόνες για το φόντο της επιφάνειας εργασίας και την οθόνη κλειδώματος. Το Bing, παρέχει καθημερινά εικόνες υψηλής ποιότητας από όλο τον κόσμο. Το Windows Spotlight είναι μια άλλη επιλογή που προβάλλει εκπληκτικές εικόνες και ενδιαφέροντα γεγονότα. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε τις δικές σας εικόνες.

Διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από επιλογές θεμάτων, τα οποία αλλάζουν αυτόματα την εμφάνιση των Windows. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορες εικόνες φόντου, χρωματικά θέματα και ακόμη και θέματα βασισμένα σε εποχές ή γεωγραφικές τοποθεσίες. Το Dynamic Theme θα αλλάξει την εμφάνιση των Windows σας αυτόματα, προσφέροντας ένα νέο - διαφορετικό στυλ κάθε φορά που ξεκινάτε τον υπολογιστή σας.

Η εφαρμογή παρέχει διάφορες επιλογές προσαρμογής για την εξατομίκευση της εμφάνισης του φόντου της επιφάνειας εργασίας και της οθόνης κλειδώματος. Προβάλλετε εικόνες σε λειτουργία πλήρους οθόνης ή προσαρμόστε τις στην οθόνη σας. Προσαρμόστε τη φωτεινότητα, την αντίθεση και τον κορεσμό της εικόνας για να επιτύχετε το επιθυμητό οπτικό αποτέλεσμα. Επιπλέον, εφαρμόστε φίλτρα σε εικόνες, όπως κλίμακα του γκρι, σέπια ή θαμπάδα, για να δημιουργήσετε μια μοναδική - καλλιτεχνική εμφάνιση.

Μια από τις κύριες δυνατότητες του είναι η αυτόματη προσαρμογή του χρωματικού θέματος των Windows σας βάσει της επιλεγμένης εικόνας φόντου. Αυτό σημαίνει ότι το χρώμα των παραθύρων, της γραμμής εργαλείων και άλλων στοιχείων του λειτουργικού συστήματος θα αλλάζει αυτόματα για να ταιριάζει με την επιλεγμένη εικόνα. Αυτή η λειτουργία προσφέρει έναν εντυπωσιακό τρόπο να ανανεώνετε την εμφάνιση των Windows σας και να ταιριάζει με τη διάθεσή σας κάθε φορά.

Επιπλέον, διαθέτει και άλλες επιλογές προσαρμογής, όπως τη δυνατότητα να προσθέσετε δικές σας εικόνες φόντου ή να επιλέξετε από μια συλλογή . Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τη συχνότητα με την οποία αλλάζει το θέμα, καθώς και να επιλέξετε την προεπιλεγμένη εικόνα φόντου για την οθόνη κλειδώματος των Windows σας.

Συνοψίζοντας, πρόκειται για μία ευέλικτη εφαρμογή για τα Windows, με επιλογές προσαρμογής και δυνατότητα προγραμματισμού που θα σας δώσει τη δυνατότητα να απολαύσετε ένα δυναμικό και εξατομικευμένο περιβάλλον επιφάνειας εργασίας.


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .