//Add More external stylesheets AnyWebP : Μετατρέψτε τις εικόνες σας σε μορφή WebP



Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

AnyWebP : Μετατρέψτε τις εικόνες σας σε μορφή WebP

read

Η Google ανακοίνωσε τη μορφή WebP ως νέα μορφή αρχείου εικόνας το 2010. Έχουν περάσει πάνω από 12 χρόνια από τότε. Όπως το JPEG, το WebP είναι μια μορφή συμπίεσης με απώλειες. Ωστόσο, το WebP έχει καλύτερη απόδοση και αποτελεσματικότητα συμπίεσης από τη μορφή JPEG με την ίδια ποιότητα εικόνας.

Η χρήση του WebP θα βελτιώσει σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης του ιστότοπού σας. Δεδομένου ότι είναι 25-35% μικρότερο σε μέγεθος αρχείου από την τυπική εικόνα JPEG, ένας αυξανόμενος αριθμός κατόχων ιστοτόπων χρησιμοποιούν μορφή εικόνας WebP.

Αν και το WebP έχει τόσα πολλά πλεονεκτήματα, εξακολουθεί να παρεμποδίζεται από τα προβλήματα συμβατότητάς του.

Τα περισσότερα προγράμματα προβολής εικόνων εκτός σύνδεσης, όπως το τυπικό πρόγραμμα προβολής εικόνων των Windows, δεν είναι εγγενώς διαθέσιμα για άνοιγμα των αρχείων WebP. Δεν μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση ή να επεξεργαστείτε απευθείας το WebP.

Ωστόσο, θα έλεγα ότι η χρήση του είναι πλέον μονόδρομος στο διαδίκτυο.


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .