Excel Merger : Συγχωνεύστε αρχεία Excel XLS / XLSX και ODS / CSV / XML



Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024

Excel Merger : Συγχωνεύστε αρχεία Excel XLS / XLSX και ODS / CSV / XML

read

Το Excel είναι η πιο δημοφιλής μορφή που χρησιμοποιούν όσοι δουλεύουν με πίνακες και στατιστικά αρχεία στην καθημερινή τους εργασία. Μερικές φορές υπάρχουν πάρα πολλά φύλλα εργασίας και αρχεία που πρέπει να οργανωθούν και να συγχωνευτούν. 

Το Excel Merger είναι ένα εύχρηστο βοηθητικό πρόγραμμα λογισμικού Excel που επιτρέπει στους χρήστες να συγχωνεύσουν αρχεία Excel XLS / XLSX και ODS / CSV / XML, βιβλία εργασίας και υπολογιστικά φύλλα σε ένα μόνο αρχείο βιβλίου εργασίας χωρίς τη χρήση του MS Office ή MS Excel.

Σε αντίθεση με άλλες εφαρμογές συγχώνευσης Excel που συγχωνεύουν μόνο αρχεία Excel σε ένα μόνο αρχείο, θα μπορούσε επίσης, να συνδυάσει όλα τα βιβλία εργασίας, σε ένα αρχείο σε ένα φύλλο εργασίας ή να συγχωνεύσει όλα τα βιβλία εργασίας σε πολλά αρχεία σε ένα βιβλίο εργασίας σε ένα μόνο αρχείο. Αυτό θα μπορούσε να είναι πολύ χρήσιμο όταν οι χρήστες πρέπει να συγχωνεύσουν όλα τα έγγραφα, αρχεία, φύλλα εργασίας, πίνακες και φόρμες.

Εάν οι χρήστες θέλουν να ενώσουν ορισμένα φύλλα σε ένα αρχείο μόνο, η επιλογή εύρους φύλλων τους επιτρέπει να ενώσουν μόνο επιλεγμένα βιβλία εργασίας αντί για ολόκληρο το έγγραφο του βιβλίου εργασίας. Εκτός από τη συγχώνευση αρχείων και βιβλίων εργασίας, το Excel Merger επιτρέπει επίσης στους χρήστες να συγχωνεύσουν σειρές και στήλες σε εκατοντάδες αρχεία πίνακα Excel ή φύλλα εργασίας μαζικά. 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Excel Merger

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .