//Add More external stylesheets USB Disks Access Manager : Δωρεάν βοηθητικό πρόγραμμα για τον έλεγχο πρόσβασης σε δίσκους USB



Σάββατο 22 Ιουλίου 2023

USB Disks Access Manager : Δωρεάν βοηθητικό πρόγραμμα για τον έλεγχο πρόσβασης σε δίσκους USB

read

Το USB Disks Access Manager είναι ένα δωρεάν, βοηθητικό πρόγραμμα για τα Windows για τον χρήστη ή τον διαχειριστή που θέλει να ελέγξει την πρόσβαση στον υπολογιστή του σε δίσκους USB και που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε την πρόσβαση σε αυτούς.

Υπάρχουν τρεις επιλογές για να επιλέξετε, ανάγνωση και εγγραφή με απόλυτη πρόσβαση στους δίσκους USB, αυτή είναι η προεπιλεγμένη ρύθμιση που επιτρέπει στον υπολογιστή σας να διαβάζει και να γράφει σε δίσκους USB (στικάκια εξωτερικούς σκληρούς δίσκους κ.λ.π). 

Η δεύτερη επιλογή, επιτρέπει στον υπολογιστή να διαβάσει μόνο από δίσκους USB και απενεργοποιεί την εγγραφή τους και τέλος, την τρίτη επιλογή που σας παρέχει την δυνατότητα της πλήρους απενεργοποίησης ανίχνευσης των USB σας. 

Μετά την εφαρμογή των επιλογών σας στην περίπτωση που έχετε συνδεδεμένους δίσκους USB στον υπολογιστή σας, θα πρέπει να τους αποσυνδέσετε και να τους συνδέσετε ξανά, ώστε να εφαρμοστεί το αποτέλεσμα της επιλεγμένης ρύθμισης. 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή USB Disks Access Manager


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .