//Add More external stylesheets JPEG Compressor : Επεξεργασία και συμπίεση των εικόνων σας


Σάββατο 22 Ιουλίου 2023

JPEG Compressor : Επεξεργασία και συμπίεση των εικόνων σας

read

Το JPEG Compressor είναι  ένα δωρεάν λογισμικό για τη διαμόρφωση μεγέθους, συμπίεσης, και την επεξεργασία ψηφιακών εικόνων σε μορφή JPEG (JPG). 

Το JPEG ( JPG ) είναι η πιο δημοφιλής μορφή ψηφιακής φωτογραφίας. Ο συμπιεστής JPEG εκτελεί όλες τις εργασίες επεξεργασίας εικόνας που χρειάζεστε για να ετοιμάσετε τις φωτογραφίες σας για κοινή χρήση, αποθήκευση και εκτύπωση.

Οι χρήστες ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών επωφελούνται τα μέγιστα από το λογισμικό, επειδή το εκτελεί άριστα τις εργασίες επεξεργασίας ψηφιακών φωτογραφιών διατηρώντας παράλληλα ανώτερη ποιότητα εικόνας .

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό  για διάφορους προσωπικούς ή επαγγελματικούς σκοπούς όπως, αλλαγή μεγέθους φωτογραφιών σε οποιαδήποτε καθορισμένη διάσταση (σε pixel, ίντσες ή cm) ή μέγεθος αρχείου (σε kByte) που χρειάζεστε, να προετοιμάσετε φωτογραφίες για ιστότοπους, κοινωνικά δίκτυα, φωτογραφίες δημοπρασιών, διαφημίσεις, γραφικά ιστού, για αποστολή εικόνων μέσω e-mail ή άλλες προσωπικές  και επαγγελματικές εργασίες.

Μειώστε αποτελεσματικά το μέγεθος αρχείου των σαρωμένων εγγράφων για αποθήκευση και μεταφορά με εντυπωσιακή συμπίεση εικόνας χωρίς απώλειες στην ποιότητα εικόνας.  Το ενσωματωμένο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας σάς επιτρέπει να περικόψετε , να αφαιρέσετε τα κόκκινα μάτια, να προσθέσετε υδατογραφήματα, να αλλάξετε επίπεδα και πολλές άλλες επιλογές.

Υπάρχουν επίσης διαθέσιμες ειδικές ικανότητες, όπως ο επεξεργαστής δεδομένων JPEG EXIF. Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για να επεξεργάζεται με ιδιαίτερη προσοχή τις ψηφιακές σας φωτογραφίες για να διατηρήσει την αρχική τους ποιότητα εικόνας 

Σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τα « προφίλ » και τη λειτουργία μαζικής επεξεργασίας. Αυτές οι δυνατότητες καθιστούν το λογισμικό πολύ απλό στη χρήση και αποτελεσματικό, ειδικά για την επεξεργασία πολλαπλών εικόνων. 

Μπορεί  επίσης να λειτουργήσει ως ένας ισχυρός μετατροπέας εικόνων JPEG για τη μετατροπή εικόνων GIF, TIFF, PNG, BMP σε μορφή JPG . Τέλος, διαθέτει ένα πολύ βολικό και ευέλικτο περιβάλλον χρήστη με προβολή εικόνων "πριν και μετά" για να δείτε τις αλλαγές.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή JPEG Compressor


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .