neoSearch : Απλή, γρήγορη, δωρεάν εφαρμογή αναζήτησης



Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023

neoSearch : Απλή, γρήγορη, δωρεάν εφαρμογή αναζήτησης

read


Έχετε κουραστεί να αναρωτιέστε πού αποθηκεύσατε κάποιο το σημαντικό έγγραφο; Ψάχνετε τ τις εφαρμογές σας και δεν μπορείτε να βρείτε κάποιες από τις αγαπημένες σας; Είναι γνωστό ότι η ενσωματωμένη αναζήτηση των windows μπορεί να σας βοηθήσει, ωστόσο ίσως δεν είναι και η καλύτερη λύση.

Το Neosearch, είναι ένα απολύτως δωρεάν πρόγραμμα, που εισάγει ένα νέο τρόπο αναζήτησης. Πρόκειται για ένα δωρεάν, ελαφρύ πρόγραμμα, που με την χρήση προηγμένων αλγόριθμων, κάνουν την ευρετηρίαση, κυριολεκτικά παιχνιδάκι.

Η αναζήτηση και η ανεύρεση των αποτελεσμάτων, γίνεται πολύ γρήγορα και τα πλήρη αποτελέσματα μπορούν να αναδιατυπωθούν άμεσα με το όνομα, το μέγεθος, τη θέση και την τελευταία τροποποιημένη ώρα.

Η υπερ-πλοήγηση σάς επιτρέπει να προηγηθείτε γρήγορα σε οποιοδήποτε αρχείο ή φάκελο στο σύστημά σας και υποστηρίζει τη χρήση μπαλαντέρ. 

Λίστα χαρακτηριστικών
  • Σας παρουσιάζει με δυναμικά αποτελέσματα που διατηρούν την αλλαγή καθώς πληκτρολογείτε στο ερώτημά σας.
  • Σας παρουσιάζει μια πλήρη λίστα αρχείων που ταιριάζουν με το ερώτημά σας (όταν το κουμπί αναζήτησης πατηθεί ή πιέζεται "Enter") σε μόλις 0,01 δευτερόλεπτα.
  • Σας επιτρέπει να μεταβείτε γρήγορα σε οποιοδήποτε αρχείο ή φάκελο στο σύστημά σας χρησιμοποιώντας υπερ-πλοήγηση.
  • Μικρό αποτύπωμα σκληρού δίσκου και χρήση μνήμης RAM (1.5MB).Οι διαδρομές που πρέπει να συμπεριληφθούν και να αποκλείονται μπορούν να καθοριστούν ρητά.
  • Η ευρετηρίαση μπορεί να προγραμματιστεί και μπορεί επίσης να τρέξει κατόπιν αιτήματος.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .