//Add More external stylesheets S.O.S. Security Suite : Απαλλαγείτε από τα κακόβουλα προγράμματα



Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024

S.O.S. Security Suite : Απαλλαγείτε από τα κακόβουλα προγράμματα

read

Το S.O.S. Security Suite είναι μια δωρεάν, φιλική προς το χρήστη εφαρμογή που σας βοηθά να απαλλαγείτε από κακόβουλα προγράμματα, Adware και Spyware ώστε να αποτρέψετε τη μόλυνση του υπολογιστή σας. Σε αυτό, υπάρχει επίσης ένα στοιχείο ανίχνευσης ελαττωμάτων υλικού και ασφάλειας και βελτιστοποίησης συστήματος.

Όλες αυτές οι λειτουργίες σας σημαίνουν τα αρχικά της εφαρμογής, για ένα ασφαλέστερο και ταχύτερο σύστημα. Το μενού της εφαρμογής είναι αρκετά απλό, αλλά θα πρέπει ίσως να επισκεφθείτε τις σελίδες βοήθειας για να μάθετε πώς λειτουργεί πλήρως η εφαρμογή.

Το Security Suite δεν είναι μια εφαρμογή προστασίας από ιούς με την έννοια ότι δεν παρέχει ανάλυση σε πραγματικό χρόνο της τρέχουσας εφαρμογής και της κίνησης στο διαδίκτυο.

Θα πρέπει να χρησιμοποιείται ως συμπλήρωμα στο τρέχον πρόγραμμα προστασίας από ιούς και ως δεύτερος σαρωτής κακόβουλου λογισμικού, για τη βελτίωση της προστασίας των δεδομένων σας μέσω μεθόδων που δεν παρέχονται από κανονικές εφαρμογές ασφαλείας. 

Εκτός από την πρόληψη και την απομάκρυνση απειλών, ο S.O.S. περιλαμβάνει επίσης,  ανίχνευση ελαττωμάτων συστήματος που σας ενημερώνει για ζητήματα που σχετίζονται με το λογισμικό και το υλικό και σας βοηθά να τα διορθώσετε,βελτιστοποίηση, συντήρηση και επισκευή συστήματος που σας επιτρέπει να διασφαλίσετε εύκολα το απόρρητο, την απόδοση και την αξιοπιστία του συστήματός σας.

Το Security Suite μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φορητό εργαλείο ή ως εγκατεστημένη εφαρμογή. Το φορητό εργαλείο είναι εξαιρετικό εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το σαρωτή απειλών και τις μονάδες βελτιστοποίησης σε πολλούς υπολογιστές.

Η ασφάλεια δεν χρησιμοποιεί πόρους συστήματος, εκτός από την περίπτωση που εκτελεί τη σάρωση απειλών, η οποία συνήθως διαρκεί μόνο ένα ή δύο λεπτά.

Η ανοσοποίηση συστήματος και η εκτέλεση αποτρέπουν την εργασία αποτρέποντας την εκτέλεση απειλών αντί να τις μπλοκάρετε όταν εκτελούνται. Ωστόσο, η αποτροπή της εκτέλεσης κακόβουλων εφαρμογών μπορεί επίσης να αποτρέψει την εκτέλεση γνήσιων εφαρμογών, εάν χρησιμοποιούν τις ίδιες μεθόδους με τις κακόβουλες. 

Παρέχει επίσης μεθόδους για την δημιουργία λίστας επιτρεπόμενων καλών εφαρμογών και γρήγορη απενεργοποίηση της ανοσοποίησης συστήματος για να επιτρέψετε τη σωστή εγκατάσταση των γνήσιων προγραμμάτων.

Η σουίτα ασφαλείας παρέχεται είναι εντελώς δωρεάν.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή S.O.S. Security Suite


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .