//Add More external stylesheets

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024

S.O.S. Security Suite : Απαλλαγείτε από τα κακόβουλα προγράμματα

read

Η S.O.S. Security Suite είναι μια δωρεάν, φιλική προς τον χρήστη εφαρμογή που βοηθά στην απομάκρυνση κακόβουλου λογισμικού, διαφημιστικού λογισμικού και spyware, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει προστασία από μελλοντικές μολύνσεις. Εκτός από την ανίχνευση και απομάκρυνση απειλών, η σουίτα περιλαμβάνει και λειτουργίες εντοπισμού προβλημάτων υλικού και λογισμικού, καθώς και μονάδα βελτιστοποίησης συστήματος. 

Εκτός από την πρόληψη και την απομάκρυνση απειλών, ο S.O.S. περιλαμβάνει επίσης,  ανίχνευση ελαττωμάτων συστήματος που σας ενημερώνει για ζητήματα που σχετίζονται με το λογισμικό και το υλικό και σας βοηθά να τα διορθώσετε, βελτιστοποίηση, συντήρηση και επισκευή συστήματος που σας επιτρέπει να διασφαλίσετε εύκολα το απόρρητο, την απόδοση και την αξιοπιστία του συστήματός σας.

Το Security Suite μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φορητό εργαλείο ή ως εγκατεστημένη εφαρμογή. Το φορητό εργαλείο είναι εξαιρετικό εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το σαρωτή απειλών και τις μονάδες βελτιστοποίησης σε πολλούς υπολογιστές.

Η ανοσοποίηση συστήματος και η εκτέλεση αποτρέπουν την εργασία αποτρέποντας την εκτέλεση απειλών αντί να τις μπλοκάρετε όταν εκτελούνται. Ωστόσο, η αποτροπή της εκτέλεσης κακόβουλων εφαρμογών μπορεί επίσης να αποτρέψει την εκτέλεση γνήσιων εφαρμογών, εάν χρησιμοποιούν τις ίδιες μεθόδους με τις κακόβουλες. 


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  1.  Ανίχνευση και Απομάκρυνση Απειλών : Η S.O.S. Security Suite δεν είναι ένα κλασικό antivirus που προσφέρει ανάλυση σε πραγματικό χρόνο των τρεχουσών εφαρμογών και της διαδικτυακής κυκλοφορίας. Αντίθετα, λειτουργεί συμπληρωματικά με το υπάρχον antivirus σας, παρέχοντας μια δεύτερη γνώμη για την προστασία των δεδομένων σας μέσω μεθόδων που δεν καλύπτουν οι τυπικές εφαρμογές ασφαλείας.
  2. Εντοπισμός Προβλημάτων Συστήματος :  Η εφαρμογή περιλαμβάνει μια μονάδα εντοπισμού σφαλμάτων που σας ενημερώνει για προβλήματα που σχετίζονται με το λογισμικό και το υλικό του υπολογιστή σας και σας βοηθά να τα διορθώσετε.
  3. Βελτιστοποίηση και Συντήρηση Συστήματος :  Διαθέτει μια μονάδα βελτιστοποίησης, συντήρησης και επισκευής που σας επιτρέπει να διασφαλίσετε την καλύτερη δυνατή ιδιωτικότητα, απόδοση και αξιοπιστία του συστήματός σας.
  4.  Φορητότητα :  Η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως φορητό εργαλείο είτε ως εγκατεστημένη εφαρμογή. Η φορητή εκδοχή είναι ιδανική αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε τον σαρωτή απειλών και τις μονάδες βελτιστοποίησης σε πολλούς υπολογιστές. Αντίθετα, αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε τις μονάδες System Immunization ή Execute Prevent, θα πρέπει να εγκαταστήσετε την εφαρμογή.
  5. Ελάχιστη Κατανάλωση Πόρων :  Δεν χρησιμοποιεί πόρους συστήματος, εκτός από τη στιγμή που πραγματοποιείται η ανίχνευση απειλών, η οποία συνήθως διαρκεί μόνο ένα ή δύο λεπτά. Οι μονάδες System Immunization και Execute Prevent λειτουργούν αποτρέποντας την εκτέλεση απειλών αντί να τις μπλοκάρουν κατά την εκτέλεσή τους.
  6. Λευκή Λίστα και Εξαίρεση Εφαρμογών :  Η αποτροπή εκτέλεσης κακόβουλων εφαρμογών μπορεί να αποτρέψει και την εκτέλεση γνήσιων εφαρμογών, αν χρησιμοποιούν τις ίδιες μεθόδους με τις κακόβουλες. Ωστόσο, η S.O.S. Security Suite σας παρέχει μεθόδους για να βάλετε εύκολα στη λευκή λιστα τις καλές εφαρμογές και να απενεργοποιήσετε γρήγορα τη μονάδα System Immunization για να επιτρέψετε την εγκατάσταση γνήσιων προγραμμάτων.

Η εφαρμογή διατίθεται  απολύτως δωρεάν Η ομάδα πίσω από την S.O.S. Security Suite θέλει να συμβάλλει στη βελτίωση της ασφάλειας κατά τη χρήση υπολογιστών και την περιήγηση στο διαδίκτυο. Στόχος τους είναι να κάνουν το Διαδίκτυο ένα καλύτερο μέρος. Αν θέλετε να τους ευχαριστήσετε για τη βοήθειά τους, μπορείτε πάντα να κάνετε μία δωρεά.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή S.O.S. Security Suite


Ακολουθήστε μας στο Google News



Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .