Πώς να αλλάξετε χρώμα και εμφάνιση στους φακέλους σας



Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024

Πώς να αλλάξετε χρώμα και εμφάνιση στους φακέλους σας

read

Η ταξινόμηση των φακέλων στον υπολογιστή είναι μία δύσκολη υπόθεση ιδιαίτερα αν έχετε πολλούς φακέλους με διαφορετικό περιεχόμενο. Ωστόσο αν υπήρχε τρόπος να το αλλάξετε αυτό, τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο απλά.

Το CustomFolder είναι ένα πρόγραμμα λογισμικού που αναπτύχθηκε από την GDZ Soft και επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν και να προσαρμόζουν φακέλους στον υπολογιστή τους. Εχετε τη δυνατότητα να εξατομικεύσετε τα εικονίδια, τα χρώματα και τα στυλ των φακέλων σας, ώστε να ταιριάζουν στις προτιμήσεις και τις οργανωτικές σας ανάγκες.

Διαθέτει μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή που διευκολύνει τα άτομα όλων των τεχνικών επιπέδων να πλοηγηθούν και να χρησιμοποιήσουν τις δυνατότητές του. Είτε θέλετε να βελτιώσετε την οπτική εμφάνιση των φακέλων σας είτε να βελτιώσετε το συνολικό σύστημα οργάνωσης στον υπολογιστή σας, το CustomFolder παρέχει μια πολύ καλή λύση. Προσαρμόζοντας τους φακέλους σας  μπορείτε να δημιουργήσετε έναν πιο ελκυστικό οπτικά και αποτελεσματικό χώρο εργασίας.

BHMATA
  1.  Επισκεφτείτε τον ιστότοπο της GDZ Soft στη διεύθυνση https://www.gdzsoft.com/cf/# και πραγματοποιήστε λήψη του λογισμικού CustomFolder.
  2. Εγκαταστήστε το λογισμικό εκτελώντας το ληφθέν αρχείο εγκατάστασης και ακολουθώντας τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη.
  3. Μόλις εγκατασταθεί, εκκινήστε το CustomFolder από τη συντόμευση της επιφάνειας εργασίας ή το μενού Έναρξη.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  1.  Δημιουργία φακέλου: Κάντε κλικ στο κουμπί "Νέος φάκελος" ή χρησιμοποιήστε τη συντόμευση πληκτρολογίου Ctrl+N για να δημιουργήσετε έναν νέο προσαρμοσμένο φάκελο. Θα εμφανιστεί ένα παράθυρο διαλόγου, το οποίο σας επιτρέπει να καθορίσετε το όνομα του φακέλου, τη θέση και άλλες ιδιότητες.
  2. Προσαρμογή φακέλου: Επιλέξτε έναν δημιουργημένο φάκελο από τη λίστα στην αριστερή πλευρά του μενού. Στη δεξιά πλευρά, μπορείτε να προσαρμόσετε την εμφάνιση του φακέλου, συμπεριλαμβανομένης της εικόνας φόντου, του εικονιδίου, της γραμματοσειράς και του συνδυασμού χρωμάτων. Το CustomFolder παρέχει ένα ευρύ φάσμα επιλογών προσαρμογής για να κάνει τους φακέλους σας μοναδικούς και οπτικά ελκυστικούς.
  3. Οργάνωση φακέλων: Μπορείτε να τακτοποιήσετε τους προσαρμοσμένους φακέλους σας σύροντάς τους και αποθέτοντάς τους μέσα στo μενού. Αυτό σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια ιεραρχική δομή ή να ομαδοποιήσετε παρόμοιους φακέλους για καλύτερη οργάνωση.
  4. Πρόσθετα χαρακτηριστικά: Το CustomFolder προσφέρει διάφορες πρόσθετες λειτουργίες για τη βελτίωση της εμπειρίας προσαρμογής φακέλων. Αυτά περιλαμβάνουν τη δυνατότητα προσθήκης συντομεύσεων, ορισμού δικαιωμάτων φακέλων, δημιουργίας υποφακέλων και εφαρμογής φίλτρων σε συγκεκριμένα αρχεία ή τύπους αρχείων μέσα σε έναν φάκελο.

Αφού προσαρμόσετε τους φακέλους σας μπορείτε να αρχίσετε να τους χρησιμοποιείτε όπως ακριβώς οι κανονικοί φάκελοι στον υπολογιστή σας.  Επίσης, μπορείτε να κατεβάσετε περισσότερα από 60 έτοιμα εμβλήματα, και να προσθέσετε απεριόριστα εμβλήματα από τη δική σας συλλογή, να επιλέξετε το χρώμα φόντου της προεπισκόπησης του εικονιδίου και το χρώμα του παραθύρου. Για τη διευκόλυνσή σας μπορείτε να βρείτε κάποια έτοιμα εικονίδια και να τα προσθέσετε στην εφαρμογή σας από εδώ και εδώ. Για καλύτερα αποτελέσματα προτιμήστε την εφαρμογή εγκατάστασης. 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή CustomFolder

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .