//Add More external stylesheets Diffractor : Προβολή, σύγκριση και αναζήτηση φωτογραφιών ή βίντεο στον υπολογιστή σας.



Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023

Diffractor : Προβολή, σύγκριση και αναζήτηση φωτογραφιών ή βίντεο στον υπολογιστή σας.

read

Αν ψάχνετε έναν εξαιρετικό τρόπο για τη διαχείριση και την οργάνωση των φωτογραφιών σας, τότε το Diffractor είναι η ιδανική λύση για εσάς! Αυτό το εκπληκτικό λογισμικό προσφέρει μια εύκολη και αποτελεσματική τρόπο για να οργανώσετε, να επεξεργαστείτε και να διαχειριστείτε τις φωτογραφίες σας.

Mπορείτε να εισάγετε τις φωτογραφίες σας από διάφορες πηγές, να τις οργανώσετε σε φακέλους και να προβάλλετε γρήγορα και εύκολα τις εικόνες σας. Επιπλέον, διαθέτει εργαλεία επεξεργασίας εικόνας, ώστε να μπορείτε να βελτιώσετε τις φωτογραφίες σας απευθείας από την εφαρμογή.

Ένα άλλο εξαιρετικό χαρακτηριστικό του Diffractor είναι η δυνατότητα να το χρησιμοποιήσετε ως μέσο για τη δημιουργία διαφανειών και παρουσιάσεων, καθώς και για τη δημιουργία διαδραστικών φωτογραφικών ιστοριών.

Με την ευκολία χρήσης που παρέχει και τις πολλές δυνατότητες, είναι η ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να οργανώσουν και να επεξεργαστούν τις φωτογραφίες τους με έναν εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο.

Ελαφρύ και ειδικά βελτιστοποιημένο για τα Windows. Χρησιμοποιεί τις πιο τυπικές μορφές αρχείων και συμπληρώνει άλλες εφαρμογές πολυμέσων για να σας παρέχει μέσω απλών εργαλείων τις δυνατότητές του και για να σας κάνει πιο παραγωγικούς κατά την ταξινόμηση, τη σύγκριση και την οργάνωση φωτογραφιών ή βίντεο.

Την πρώτη φορά που θα το τρέξετε, περιμένετε λίγο έως ότου η εφαρμογή αναζητήσει και δημιουργήσει το σχετικό ευρετήριο. Μπορείτε να επιλέξετε τι θα ευρετηριαστεί στις ρυθμίσεις ευρετηρίου (πατώντας Ctrl-F6).
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Diffractor


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .