Transmission : BitTorrent Client με ισχυρή κρυπτογράφηση και χαμηλές απαιτήσεις πόρων



Κυριακή 17 Μαρτίου 2024

Transmission : BitTorrent Client με ισχυρή κρυπτογράφηση και χαμηλές απαιτήσεις πόρων

read

Το Transmission είναι ένας BitTorrent Client που έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την ευκολία χρήσης, την ασφάλεια και τις χαμηλές απαιτήσεις σε επίπεδο πόρων του συστήματος και   από τα βασικά του πλεονεκτήματα πλεονεκτήματα είναι ότι έχει ελάχιστο αντίκτυπο στους πόρους του συστήματος. 

Υποστηρίζει επίσης μαγνητικούς συνδέσμους, οι οποίοι είναι ένας δημοφιλής τρόπος για να ξεκινήσετε λήψεις BitTorrent χωρίς να χρειάζεται να κάνετε λήψη ξεχωριστού αρχείου torrent. Αυτό καθιστά εύκολη την πρόσβαση και την έναρξη λήψης περιεχομένου από διάφορους ιστότοπους torrent.

Η εφαρμογή παρέχει επίσης επιλογές ώστε να ελέγχετε τη διαδικασία λήψης. Μπορείτε να επιλέξετε  συγκεκριμένα αρχεία μέσα σε ένα torrent για λήψη, παύση ή συνέχιση των λήψεων, ακόμη και να καθορίσετε προτεραιότητες λήψης για διαφορετικά αρχεία.

Από κατασκευής, έχει ήδη ρυθμισμένες τις κατάλληλες προεπιλογές, ώστε να λειτουργεί σωστά και χρειάζεται, μόνο μερικά κλικ για να διαμορφώσετε τις πιο προηγμένες λειτουργίες  του, όπως καταλόγους παρακολούθησης, κακές λίστες αποκλεισμού ομότιμων και τη διεπαφή ιστού.

Σε αντίθεση με πολλές άλλες εφαρμογές, ενσωματώνεται άψογα με το λειτουργικό σας σύστημα, η δε μετάδοση στο macOS είναι μια πραγματικά εγγενής και εκλεπτυσμένη εμπειρία.  

Διαθέτει κρυπτογράφηση, ανταλλαγή ομότιμων, μαγνητικές συνδέσεις, προώθηση θυρών DHT, TP, UPnP και NAT-PMP, υποστήριξη webseed, επεξεργασία tracker, όρια ταχύτητας ανά torrent και πολλές άλλες λειτουργίες. Εν κατακλείδι, θα έλεγα χωρίς υπερβολή, ότι η χρήση του συγκεκριμένου BitTorrent Client, είναι μονόδρομος. 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Transmission

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .