//Add More external stylesheets SSuite Label Printer : Εκτυπώστε σε ετικέτες και φακέλους



Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023

SSuite Label Printer : Εκτυπώστε σε ετικέτες και φακέλους

read

Το SSuite Envelope Printer είναι ένα πρόγραμμα που σας επιτρέπει να εκτυπώνετε διευθύνσεις και άλλες πληροφορίες σε φακέλους με ευκολία. Με αυτό το λογισμικό μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο και να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας, καθώς με λίγα απλά βήματα θα εκτυπώνετε φακέλους για αλληλογραφία.

Είναι σχεδιασμένο να λειτουργεί με όλα τα δημοφιλή συστήματα λειτουργικών συστημάτων όπως Windows και MacOS. Μπορείτε να εκτυπώνετε φακέλους από το Microsoft Excel, το Word και άλλα προγράμματα που χρησιμοποιείτε καθημερινά. Υποστηρίζει όλους τους δημοφιλείς τύπους φακέλων όπως #10, #9, DL και C6.

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του SSuite Envelope Printer είναι ότι σάς επιτρέπει να εκτυπώνετε ομαδικά πολλούς φακέλους. Μπορείτε να επιλέξετε εκατοντάδες ή χιλιάδες εγγραφές από το Excel ή άλλη βάση δεδομένων και με ένα πάτημα κουμπιού να τυπώσετε όλους τους απαραίτητους φακέλους. Αυτό αποτελεί μεγάλη οικονομία χρόνου σε σχέση με τη χειροκίνητη εκτύπωση φακέλου-φακέλου. 

Έχουν προστεθεί, οι πιο συνηθισμένες μορφές ετικέτας Avery από τις ετικέτες διευθύνσεων έως τα δέματα και τις ετικέτες αποστολής. Η εφαρμογή περιέχει επίσης μια βάση δεδομένων πελατών - πελάτη για να συμπληρώνετε αυτόματα τις ετικέτες σας.

Ενσωματώνει επίσης ένα βιβλίο διευθύνσεων όπου μπορείτε να προσθέσετε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τους φίλους, τους συναδέλφους και άλλες χρήσιμες επαφές. Με το Envelope Printer μπορείτε να εκτυπώσετε επιστολές και κάρτες.

Για να τρέξετε την εφαρμογή σε Windows Vista / 7/8/10, 11 απλά κάντε δεξί κλικ στο εκτελέσιμο αρχείο και επιλέξτε "Εκτέλεση ως διαχειριστής" από το αναδυόμενο μενού. Θα χρειαστεί να το κάνετε μόνο μία φορά.

Συμπερασματικά, είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για οποιονδήποτε χρειάζεται να εκτυπώνει μεγάλο αριθμό φακέλων. 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
την εφαρμογή SSuite Label Printer


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!