//Add More external stylesheets

Τρίτη 4 Ιουνίου 2024

SnapCrab : Δωρεάν εργαλείο λήψης οθόνης

read

Στην εποχή  μας, τα εργαλεία για αποτελεσματική καταγραφή στιγμιότυπων οθόνης έχουν γίνει απαραίτητα. Ένα τέτοιο εργαλείο, το SnapCrab, προσφέρει μια πλειάδα δυνατοτήτων στους χρήστες των Windows, ενισχύοντας την ικανότητά τους να καταγράφουν και να επεξεργάζονται στιγμιότυπα με ευκολία και ακρίβεια.

Το πρόγραμμα σάς επιτρέπει να ''συλλάβετε'' οποιοδήποτε τμήμα της οθόνης σας, από ολόκληρη την επιφάνεια εργασίας μέχρι συγκεκριμένες περιοχές ή ανοιχτά παράθυρα, σε διάφορες μορφές αρχείων όπως PNG, JPEG και GIF.

Ξεχωρίζει για την απλότητα και την ευελιξία του. Η λειτουργία του είναι εξαιρετικά απλή - μπορείτε να πραγματοποιήσετε τη σύλληψη της οθόνης με ένα μόνο κλικ στο εικονίδιο της εργαλειοθήκης. Ωστόσο, διαθέτει μια σειρά από προηγμένες επιλογές που σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε τον τρόπο λειτουργίας του ανάλογα με τις ανάγκες σας.


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  1. Επιλογή λήψης ολόκληρης της οθόνης, συγκεκριμένου παραθύρου ή καθορισμένης περιοχής.
  2. Δυνατότητα λήψης στιγμιότυπων οθόνης με διαφανή παράθυρα (Aero Glass).
  3. Προεπισκόπηση της περιοχής λήψης πριν από τη ΄΄σύλληψη΄΄.
  4. Χρήση χρονόμετρου για αυτόματη λήψη σε προκαθορισμένο χρόνο.
  5. Δυνατότητα αποθήκευσης των στιγμιότυπων οθόνης σε προκαθορισμένο φάκελο.
  6. Αυτόματη αλλαγή μεγέθους της εικόνας κατά την αποθήκευση.
  7. Ανίχνευση χρωμάτων της οθόνης και λήψη των RGB τιμών.

Είναι ιδανικό για τη δημιουργία οδηγών, η λήψη στιγμιότυπων οθόνης για αναφορές σφαλμάτων, η δημιουργία εικόνων για ιστολόγια και ιστοσελίδες, καθώς και για προσωπική χρήση.

Επιπλέον, παρέχει επιλογές για την προσαρμογή της ποιότητας και του μεγέθους των στιγμιότυπων, καθιστώντας το ιδιαίτερα χρήσιμο για επαγγελματίες που απαιτούν υψηλής ανάλυσης εικόνες για παρουσιάσεις ή εκτυπώσεις. 

Μπορείτε να τραβήξετε εικόνες καθορισμένων περιοχών, καθώς και ολόκληρη την οθόνη. Στο παράθυρο διαλόγου ρύθμισης, μπορείτε να συνδυάσετε ελεύθερα διάφορα στοιχεία ρύθμισης, ώστε να μπορείτε να καταγράψετε όπως θέλετε, να αλλάξετε τον αριθμό των δευτερολέπτων μέτρησης ή τον αριθμό των δευτερολέπτων από το χρονοδιακόπτη.

Συνοψίζοντας, το SnapCrab είναι μια ισχυρή και εύχρηστη εφαρμογή καταγραφής οθόνης που σας επιτρέπει να καταγράψετε γρήγορα και εύκολα οποιοδήποτε τμήμα της οθόνης σας, παρέχοντας σας παράλληλα μια σειρά από προηγμένες δυνατότητες προσαρμογής. 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή SnapCrab


Ακολουθήστε μας στο Google News



Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .