//Add More external stylesheets Glow : Δωρεάν εφαρμογή για να δείτε λεπτομέρειες σχετικά με το υλικό του υπολογιστή σας


Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

Glow : Δωρεάν εφαρμογή για να δείτε λεπτομέρειες σχετικά με το υλικό του υπολογιστή σας

read

Δωρεάν εφαρμογή που παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την CPU, τη μνήμη, την αποθήκευση, την κάρτα γραφικών και άλλα εξαρτήματα του υπολογιστή σας. Εμφανίζει επίσης πληροφορίες σχετικά με το λειτουργικό σύστημα, το εγκατεστημένο λογισμικό και τα προγράμματα οδήγησης.

Mπορείτε να αναλύσετε γρήγορα την απόδοση του συστήματός σας και να εντοπίσετε τυχόν πιθανά προβλήματα. Παρέχει παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο της χρήσης της CPU, της χρήσης μνήμης, της δραστηριότητας του δίσκου και της δραστηριότητας του δικτύου. Αυτό σας βοηθά να κατανοήσετε την απόδοση του υπολογιστή σας και σας επιτρέπει να βελτιστοποιήσετε την απόδοσή του.

Συνοψίζοντας, πρόκειται για ένα δωρεάν λογισμικό ανάλυσης που παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες υλικού και λογισμικού του υπολογιστή σας με απλό και κατανοητό τρόπο.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Glow


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .