//Add More external stylesheets

Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

Systeminformer : Πολυεργαλείο για την παρακολούθηση του υπολογιστή σας

read

Το System Informer είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο που σας βοηθά να παρακολουθείτε τους πόρους του συστήματός σας, να εντοπίζετε σφάλματα λογισμικού και να ανιχνεύετε κακόβουλο λογισμικό. Αποτελεί ένα πρόγραμμα πολλαπλών λειτουργιών που προσφέρει δυνατότητες παρακολούθησης και ανάλυσης του συστήματος σας,

Με τη βοήθεια του System Informer, μπορείτε εύκολα να εντοπίσετε ποιες διεργασίες καταναλώνουν πολλούς πόρους του συστήματος σας. Οι γραφικές παραστάσεις και οι στατιστικές σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε γρήγορα τις εφαρμογές που "τρώνε" πολλούς πόρους και τις διεργασίες που τρέχουν ανεξέλεγκτες. Μπορείτε επίσης να εξετάσετε πληροφορίες για μια συγκεκριμένη διεργασία, ακόμη και αν αυτή δεν εκτελείται πλέον.

Ένα άλλο χρήσιμο χαρακτηριστικό του είναι η δυνατότητα να εντοπίζετε ποιες διεργασίες χρησιμοποιούν ένα συγκεκριμένο αρχείο και να τις τερματίζετε αν χρειαστεί. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε ή να διαγράψετε ένα αρχείο λόγω ανοιχτών διεργασιών που το χρησιμοποιούν.

Μπορείτε εύκολα να εντοπίσετε ποιες διεργασίες είναι υπεύθυνες για το αρχείο και να τις τερματίσετε, ελευθερώνοντας έτσι το αρχείο για επεξεργασία ή διαγραφή. Σημειώνεται ότι αυτή η επιλογή θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο ως τελευταία λύση, καθώς μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια δεδομένων και διαφθορά.

Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε τις ενεργές δικτυακές συνδέσεις και να τις κλείνετε αν απαιτείται. Αυτή η λειτουργία είναι χρήσιμη όταν θέλετε να διακόψετε τις συνδέσεις που πιθανόν να παρουσιάζουν κίνδυνο ή να επηρεάζουν την ασφάλεια του συστήματός σας.

Παρέχει μια λεπτομερή επισκόπηση της δραστηριότητας του συστήματος σας. Μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον στήλες για να εμφανίζονται ακόμα περισσότερες πληροφορίες και δραστηριότητα του συστήματος σας.

Με το System Informer μπορείτε επίσης να λαμβάνετε πραγματικού χρόνου πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση στο δίσκο σας και τη χρήση του. Αυτή η δυνατότητα σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την απόδοση του δίσκου σας και να εντοπίζετε προβλήματα ή δραστηριότητες που καταναλώνουν πολλούς πόρους.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Systeminformer


Ακολουθήστε μας στο Google News



Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .