//Add More external stylesheets AutoWall : Βάλτε εικόνες Gif ή άλλες μορφές βίντεο σαν Background στα Windows



Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023

AutoWall : Βάλτε εικόνες Gif ή άλλες μορφές βίντεο σαν Background στα Windows

read

Το AutoWall είναι ίσως η απλούστερη δωρεάν εφαρμογή που μπορεί να βρει στο διαδίκτυο, μέσω της οποίας θα μπορέσει να προσθέσει κινούμενες εικόνες στην επιφάνεια εργασίας των windows. Η χρήση του προγράμματος είναι απλούστατη. Επιλέξτε απλά το αρχείο εικόνας που θέλετε να εφαρμόσετε και πατήστε Apply.

Με το AutoWall, μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες ζωντανές ταπετσαρίες που θα κάνουν τον υπολογιστή σας να ξεχωρίζει. Αναζητήστε τα αγαπημένα σας βίντεο, gifs ή ακόμη και ιστοσελίδες και μετατρέψτε τα σε μοναδικές ταπετσαρίες που θα φέρουν μια φρέσκια αίσθηση στην οθόνη του υπολογιστή σας.

Διαθέτει διάφορες επιλογές προσαρμογής, όπως την ρύθμιση της ταχύτητας αναπαραγωγής των βίντεο ή των gifs, τον καθορισμό της διάρκειας εμφάνισης των ιστοσελίδων και πολλά άλλα. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να δημιουργήσετε την τέλεια ταπετσαρία που θα αντικατοπτρίζει το προσωπικό σας στυλ και προτιμήσεις.

Το AutoWall υποστηρίζει και άλλες μορφές βίντεο, ωστόσο αυξάνοντας ωστόσο στην περίπτωση αυτή χρήση της CPU. Εγώ πάντως δοκίμασα στον υπολογιστή μου, εικόνες Gif και αρχεία βίντεο ως Background χωρίς να αντιμετωπίσω κανένα πρόβλημα. (φροντίστε ωστόσο να μην είναι πολύ μεγάλα σε μέγεθος). 

Στο φάκελο της εφαρμογής θα βρείτε μία εικόνα Gif, ωστόσο, αν θέλετε να κατεβάσετε έτοιμες εικόνες Gif ή άλλες μορφές βίντεο  μπορείτε να το κάνετε απλά  κάνοντας  εγγραφή στην ιστοσελίδα deviantart, ή μέσω του  pexels
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή AutoWall


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .