//Add More external stylesheets Dev Home : Δείτε σε πραγματικό χρόνο τη χρήση CPU, GPU, μνήμης και δικτύου


Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023

Dev Home : Δείτε σε πραγματικό χρόνο τη χρήση CPU, GPU, μνήμης και δικτύου

read
 
Το Dev Home είναι μια νέα εφαρμογή που παρέχει μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα για τη διαχείριση των εφαρμογών και των εργαλείων ανάπτυξης, καθώς και για την παρακολούθηση της απόδοσης των εφαρμογών στο Microsoft Store.

Με το Dev Home, οι προγραμματιστές μπορούν να δημιουργήσουν, να διαχειριστούν και να διανέμουν τις εφαρμογές τους με άνεση και αποτελεσματικότητα. Η εφαρμογή παρέχει διάφορα εργαλεία για την ανάπτυξη και τη δοκιμή των εφαρμογών, καθώς και για την παρακολούθηση των στατιστικών τους. Επιπλέον, παρέχει πρόσβαση σε διάφορες πληροφορίες και πόρους που μπορούν να βοηθήσουν τους προγραμματιστές να βελτιώσουν τις εφαρμογές τους και να αυξήσουν την απήχησή τους στην αγορά.

Μια από τις κύριες λειτουργίες του Dev Home είναι η δυνατότητα δημιουργίας προεπισκόπησης των εφαρμογών και της ανάπτυξής τους, προκειμένου οι προγραμματιστές να μπορούν να δουν πώς θα εμφανίζονται οι εφαρμογές τους στο Microsoft Store πριν τις δημοσιεύσουν. Αυτό βοηθάει στη βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών και στην αύξηση των λήψεων και των αξιολογήσεων των εφαρμογών.

Παρέχει τη δυνατότητα παρακολούθησης όλων των ροών εργασιών και των εργασιών κωδικοποίησης σε ένα μέρος. Διαθέτει, ένα βελτιωμένο εργαλείο εγκατάστασης που σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε εφαρμογές και πακέτα σε μια κεντρική τοποθεσία, επεκτάσεις που σας επιτρέπουν να συνδεθείτε με τους λογαριασμούς προγραμματιστή σας (όπως το GitHub) και έναν προσαρμόσιμο πίνακα εργαλείων με μια ποικιλία γραφικών στοιχείων που εστιάζουν στον προγραμματιστή ώστε να έχετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Περιλαμβάνει γραφικά στοιχεία των του πόρων συστήματος με πληροφορίες που βασίζονται στη χρήση της CPU, της GPU, του δικτύου και της μνήμης σας. Αφού εγκαταστήσετε την εφαρμογή, απλά κάντε κλικ στο κουμπί Add Widget και προσθέστε στον πίνακα ελέγχου την δυνατότητα που επιθυμείτε.


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .