//Add More external stylesheets Safe Mode Launcher : Απλοποιήστε την διαδικασία ασφαλούς εκκίνησης στα windows



Παρασκευή 5 Απριλίου 2024

Safe Mode Launcher : Απλοποιήστε την διαδικασία ασφαλούς εκκίνησης στα windows

read

Η ασφαλής λειτουργία είναι μια επιλογή εκκίνησης στην οποία το λειτουργικό σύστημα ξεκινά σε διαγνωστική λειτουργία και όχι σε κανονική λειτουργία. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν υπάρχει ένα κρίσιμο σύστημα πρόβλημα που παρεμποδίζει την κανονική λειτουργία των Windows. Για παράδειγμα, η δύσκολη κατάργηση κάποιας της εγκατάστασης λογισμικού ή ελαττωματικών προγραμμάτων οδήγησης και η διαγραφή κακόβουλου λογισμικού είναι μερικά μόνο που συχνά απαιτούν τη χρήση της Ασφαλούς λειτουργίας.

Σε ασφαλή λειτουργία, τα Windows χρησιμοποιούν ένα γενικό πρόγραμμα οδήγησης οθόνης VGA αντί για το πρόγραμμα οδήγησης  πράγμα που σημαίνει ότι πιθανότατα θα εργάζεστε με μόνο 16 χρώματα σε χαμηλή ανάλυση. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι εκκίνησης των Windows σε ασφαλή λειτουργία, ανάλογα με την έκδοση των Windows που χρησιμοποιείτε. 

Ο συνηθισμένος τρόπος για να ξεκινήσει ο καθένας στην ασφαλή λειτουργία των Windows είναι να πατήσετε επανειλημμένα το πλήκτρο "F8" καθώς εκκινείται το λειτουργικό σύστημα, αμέσως μετά το BIOS ή την οθόνη splash του κατασκευαστή, αλλά η ασφαλής εκκίνηση με το πλήκτρο F8 δεν λειτουργεί στα Windows 10 επειδή το μενού εκκίνησης F8 καταργήθηκε για τη βελτίωση του χρόνου εκκίνησης του συστήματος.

Το Safe Mode Launcher είναι μια δωρεάν φορητή εφαρμογή που σας παρέχει ένα Windows GUI για τις επιλογές ασφαλούς λειτουργίας. Κάντε λήψη και αποσυμπιέστε το και κάντε κλικ στο κατάλληλο αρχείο exe (x64 ή x86). Για να ξεκινήσετε τον υπολογιστή σας σε ασφαλή λειτουργία, ορίστε μία από τις επιλογές στη διεπαφή και χρησιμοποιήστε το κουμπί εφαρμογή επιλογών.

Εάν δεν σας ζητήσει να ξεκινήσετε σε ασφαλή λειτουργία, χρησιμοποιήστε την επιλογή "Επανεκκίνηση Windows" κάτω από το κουμπί Μενού. Το Safe Mode Launcher έχει μερικές χρήσιμες δυνατότητες. Εάν εισέλθετε στην ασφαλή λειτουργία μέσω του λογισμικού και κάνετε επανεκκίνηση του συστήματος, τα Windows μεταβαίνουν αυτόματα στην κανονική λειτουργία

Επιπλέον, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον κρυφό λογαριασμό διαχειριστή με ένα κλικ (κάτω από το μενού). Τέλος, μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των επιλογών μενού εκκίνησης γραφικών και των επιλογών μενού κλασικής εκκίνησης με την επιλογή "Ενεργοποίηση κλειδιού εκκίνησης F8 (κλασικό μενού εκκίνησης)".
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Safe Mode Launcher


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .