//Add More external stylesheets FileMenu Tools : Προσαρμόσετε το μενού περιβάλλοντος του Windows File Explorer



Παρασκευή 5 Απριλίου 2024

FileMenu Tools : Προσαρμόσετε το μενού περιβάλλοντος του Windows File Explorer

read

Το FileMenu Tools είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το περιβάλλον του μενού (context menu) του Εξερευνητή Αρχείων των Windows. Είναι ένα ισχυρό εργαλείο που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τις λειτουργίες που είναι διαθέσιμες όταν κάνετε δεξί κλικ σε ένα αρχείο ή έναν φάκελο, προσθέτοντας νέες επιλογές και εντολές.

Από τα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του είναι η δυνατότητα δημιουργίας αυτόματων ενεργειών. Μπορείτε να δημιουργήσετε σενάρια που θα τρέχουν αυτόματα ενέργειες σε αρχεία ή φακέλους, με βάση κανόνες που ορίζετε εσείς. Για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν κανόνα που θα αντιγράφει αυτόματα όλες τις εικόνες σε έναν συγκεκριμένο φάκελο όταν τις επιλέγετε.

Επιπλέον, παρέχει και δυνατότητες ομαδοποίησης των επιλογών μενού σε υπομενού. Αυτό σας επιτρέπει να οργανώνετε τις επιλογές μενού σε κατηγορίες και να δημιουργείτε πιο δομημένα και ευανάγνωστα μενού.

Ας ρίξουμε τώρα μια ματιά σε μερικές από αυτές τις λειτουργίες:

  1. Ενσωματωμένα Εργαλεία: Προσθέστε ενσωματωμένα εργαλεία που εκτελούν λειτουργίες σε αρχεία και φακέλους, όπως συγχρονισμός φακέλων, αναζήτηση και αντικατάσταση κειμένου, διαγραφή κλειδωμένων αρχείων και πολλά άλλα.
  2. Προσαρμοσμένες Εντολές: Προσθέστε προσαρμοσμένες εντολές που εκτελούν συγκεκριμένες ενέργειες, όπως την εκτέλεση εξωτερικού προγράμματος, την αντιγραφή/μετακίνηση/διαγραφή/μετονομασία αρχείων, την αποστολή αρχείων ως συνημμένα σε email κ.α.
  3. Μενού "Αποστολή σε": Προσθέστε, διαγράψτε και τροποποιήστε τις επιλογές του μενού "Αποστολή σε..." (Send to...). Μπορείτε να προσαρμόσετε τις επιλογές αυτές για να αποστέλλετε αρχεία σε συγκεκριμένους παραλήπτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή να τις τροποποιήσετε ανάλογα με τις ανάγκες σας.
  4. Εντολές άλλων εφαρμογών: Ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε εντολές που προστίθενται από άλλες εφαρμογές στο μενού . Έτσι, μπορείτε να ελέγξετε ποιες εντολές είναι ορατές και ποιες είναι κρυμμένες στο μενού, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.
Αυτές είναι μόνο μερικές από τις λειτουργίες που παρέχονται από το FileMenu Tools. Είναι συμβατό με όλες τις εκδόσεις των Windows, από τα Windows XP έως και τα πιο πρόσφατα Windows 11.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή FileMenu Tools


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .