//Add More external stylesheets Icecream Video Editor : Δημιουργήστε βίντεο με εκπληκτικά εφέ από βίντεο και φωτογραφίες


Παρασκευή 5 Απριλίου 2024

Icecream Video Editor : Δημιουργήστε βίντεο με εκπληκτικά εφέ από βίντεο και φωτογραφίες

read

To Icecream Video Editor είναι ένα απλό στη χρήση, λογισμικό επεξεργασίας βίντεο που σας επιτρέπει να επεξεργάζεστε βίντεο και να δημιουργείτε νέα από βίντεο και φωτογραφίες μέσα σε λίγα λεπτά. Μπορείτε να προσθέστε μεταβάσεις και ήχο φόντου, να προσθέστε τίτλους και εφαρμόστε οπτικά εφέ, να περιστρέψετε, να επιταχύνετε, να περικόψετε τα βίντεο ή τις φωτογραφίες και πολλά άλλα.

Ακόμη μπορείτε συγχωνεύσετε βίντεο και φωτογραφίες. Να προσθέσετε ήχο στο βίντεο με μουσική ή φωνή, να προσθέστε κείμενο σε όποιο σημείο επιθυμείτε, να αλλάξετε την ταχύτητα των βίντεο και να τα επιταχύνετε ή να τα επιβραδύνετε και να δημιουργήσετε εκπληκτικά βίντεο με εφέ και μουσική υπόκρουση από φωτογραφίες και να τα σώσετε σε πάρα πολύ υψηλή ανάλυση 4k.

Συνδυάστε βίντεο και φωτογραφίες, προσθέστε μεταβάσεις, περικόψτε βίντεο, προσθέστε τίτλους και ήχο φόντου, εφαρμόστε οπτικά εφέ.  Τέλος, μπορείτε  να περιστρέψετε, να επιταχύνετε, να θολώσετε βίντεο και πολλές άλλες εργασίες ακόμη.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Icecream Video Editor


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .