//Add More external stylesheets Spydish : Απενεργοποιήστε τις ρυθμίσεις παρακολούθησης και βελτιώστε την ιδιωτικότητά σας στα windows 10


Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020

Spydish : Απενεργοποιήστε τις ρυθμίσεις παρακολούθησης και βελτιώστε την ιδιωτικότητά σας στα windows 10

read

Στα Windows 10, (συμπεριλαμβανομένου του απορρήτου και της τηλεμετρίας) υπάρχει ένας φαινομενικά ατελείωτος αριθμός ρυθμίσεων και καταχωρίσεις μητρώου που μπορείτε να τροποποιήσετε αλλά και πολιτικές που μπορείτε να αλλάξετε για να ελέγχετε τα πράγματα, αλλά αυτό απέχει πολύ από το ιδανικό για τον μέσο χρήστη. 

Ωστόσο, η αλλαγή και καταχώριση κάποιας λανθασμένης ρύθμισης ή καταχώρισης μητρώου πιθανώς να σας οδηγήσουν σε προβλήματα. Εδώ μπορεί να βοηθήσει το Spydish. Είναι ένα δωρεάν λογισμικό ανοιχτού κώδικα που σας βοηθά να ελέγχετε το απόρρητο σας στα Windows 10. Το πρόγραμμα, παρουσιάζει όλες τις ρυθμίσεις σχετικά με το απόρρητο σε ένα μέρος, οπότε δεν χρειάζεται να το αναζητήσετε σε πολλές ρυθμίσεις των Windows 10.

Με λίγα μόνο κλικ, μπορείτε να ενισχύσετε το απόρρητο σας και να αποκλείσετε την τηλεμετρία για τον υπολογιστή σας. Πρόκειται για μια φορητή εφαρμογή που είναι διαθέσιμη και για τις εκδόσεις 32- και 64-bit των Windows και όταν την εκτελείτε για πρώτη φορά, έχουν ήδη ενεργοποιηθεί ορισμένες ρυθμίσεις βελτίωσης της ιδιωτικής ζωής. 

Μεταξύ αυτών είναι, ο αποκλεισμός της εμφάνισης "προτεινόμενων εφαρμογών" στο μενού Έναρξη, η απενεργοποίηση της παρακολούθησης τοποθεσίας και ο αποκλεισμός συλλογών δεδομένων από διάφορα στοιχεία των Windows. 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Spydish


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .