//Add More external stylesheets FortiClient : Σουίτα προστασίας από το κακόβουλο λογισμικό



Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020

FortiClient : Σουίτα προστασίας από το κακόβουλο λογισμικό

read

Το FortiClient είναι μια  σουίτα προστασίας που παρέχει ποικίλες λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένου του λογισμικού προστασίας από ιούς, του φιλτραρίσματος ιστού, του τείχους προστασίας και των γονικών ελέγχων, σε μεμονωμένους υπολογιστές και κινητές συσκευές. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να συνδεθεί με ένα FortiGate χρησιμοποιώντας είτε VPN SSL είτε IPsec. Το FortiClient είναι διαθέσιμο για Windows, Mac OSX, iOS και Android και μπορεί να ρυθμιστεί γρήγορα. Αφού εγκατασταθεί, ενημερώνει αυτόματα τα αρχεία ορισμού ιών και πραγματοποιεί πλήρη σάρωση συστήματος. Αξιοποιεί την τεχνολογία Antivirus της FortiClient, η οποία αναπτύχθηκε από την Fortinet. Το Antivirus έχει επιτύχει περισσότερα από είκοσι βραβεία VB100 και είναι σε θέση να ανιχνεύει απειλές. Τα συμβάντα ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένου του κακόβουλου λογισμικού των ανιχνεύσεων του botnet και των τρωτών σημείων, αναφέρονται σε πραγματικό χρόνο.  Η βαθιά προβολή στο δίκτυο σε πραγματικό χρόνο επιτρέπει στους διαχειριστές να διερευνήσουν και να απομακρύνουν τυχόν προβλήματα. Το FortiClient χρησιμοποιεί SSL και IPSec VPN για να παρέχει ασφαλή και αξιόπιστη πρόσβαση σε εταιρικά δίκτυα και εφαρμογές από σχεδόν οποιαδήποτε απομακρυσμένη τοποθεσία που συνδέεται με το διαδίκτυο που απλοποιεί την εμπειρία απομακρυσμένων χρηστών με ενσωματωμένες δυνατότητες αυτόματης σύνδεσης και συνεχούς λειτουργίας VPN. 

Ο έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την παροχή πρόσθετου επιπέδου ασφάλειας. Αν και το λογισμικό απευθύνεται κυρίως σε διαχειριστές δικτύων, οπότε όπως καταλαβαίνετε, απαιτεί κάποιες ιδιαίτερες δεξιότητες ώστε να να εκμεταλλευτεί κανείς, όλες τις δυνατότητες που παρέχει, εν τούτοις μπορεί να χρησιμοποιηθεί και αυτόνομα σε κάποιο υπολογιστή. 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .