//Add More external stylesheets Password Tech : Δημιουργία κωδικών και φράσεων πρόσβασης



Σάββατο 12 Αυγούστου 2023

Password Tech : Δημιουργία κωδικών και φράσεων πρόσβασης

read

Οι κωδικοί πρόσβασης είναι σχεδόν πανταχού παρόντες στον ψηφιακό κόσμο. Κάθε φορά που δημιουργείτε ένα λογαριασμό χρήστη για μια τοποθεσία Web, χρειάζεστε έναν ασφαλή κωδικό πρόσβασης.

Όταν πρέπει να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης σύνδεσης στον υπολογιστή σας ή το δίκτυο, χρειάζεστε να τον αντικαταστήσετε με έναν άλλο ασφαλή κωδικό πρόσβασης. Επίσης, όταν προστατεύετε τα προσωπικά δεδομένα και την ιδιωτική σας επικοινωνία με ισχυρή κρυπτογράφηση, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε καλύτερα έναν ασφαλή κωδικό πρόσβασης.

Αποθηκεύστε και διαχειριστείτε τους κωδικούς πρόσβασής σας σε βάσεις δεδομένων κρυπτογραφημένες με AES-256 ή ChaCha20 και αποκτήστε πρόσβαση σε αυτά μέσω ενός πλήκτρου συντόμευσης και πληκτρολογήστε τα αυτόματα σε άλλες εφαρμογές.

Το Password Tech είναι μία εφαρμογή για τα windows, που σας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε προσαρμοσμένα σύνολα χαρακτήρων, φωνητικούς κανόνες, λίστες λέξεων και μοτίβα θέσης για να δημιουργήσετε τυχαίους κωδικούς πρόσβασης.

Χρησιμοποιήστε οποιαδήποτε γλώσσα και σύμβολα Unicode θέλετε. Χρησιμοποιεί ισχυρούς αλγόριθμους κρυπτογράφησης και κατακερματισμού, όπως AES-256, ChaCha20 και SHA-256, για τη δημιουργία τυχαίων δεδομένων για την προστασία τους.

Τέλος, σας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήστε μια ποικιλία εναλλακτικών παραμέτρων για να προσαρμόσετε τους κωδικούς πρόσβασης και τις φράσεις πρόσβασης στις ανάγκες σας.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Password Tech


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .