//Add More external stylesheets PixBuilder Studio : Επαγγελματικών προδιαγραφών επεξεργασία και μετατροπή εικόνων



Σάββατο 12 Αυγούστου 2023

PixBuilder Studio : Επαγγελματικών προδιαγραφών επεξεργασία και μετατροπή εικόνων

read
Το PixBuilder Studio είναι ένα δωρεάν λογισμικό επεξεργασίας, για επεξεργασία εικόνων και αλλαγή μεγέθους. Σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε λειτουργίες διαχείρισης χρωμάτων όπως, φωτεινότητας και αντίθεσης, ισορροπία χρωμάτων και χειρισμό επιπέδων. Για καλύτερα αποτελέσματα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία καμπυλών.

Στο PixBuilder Studio, για να πραγματοποιήσετε εξαιρετική, επαγγελματική επεξεργασία φωτογραφιών, μπορείτε να χειριστείτε την εικόνα με έγχρωμα κανάλια. Η ιδέα των επιπέδων, η αναίρεση πολλαπλών βημάτων, η υποστήριξη διαβαθμίσεων και μάσκες και η υποστήριξη επιπέδων κειμένου καθιστούν το PixBuilder Studio ένα εξαιρετικό πρόγραμμα λογισμικού γραφικών για επεξεργασία εικόνας και δημιουργία εικονογράφησης.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ευέλικτες λειτουργίες μετασχηματισμού επιλογής και διαχείρισης για τη σχεδίαση πολύπλοκων σχημάτων και εφέ ράστερ ή να χρησιμοποιήσετε το ενσωματωμένο εργαλείο σχεδίασης σχημάτων.

Για άλλους σύνθετους στόχους, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ενσωματωμένα εφέ υψηλής ποιότητας, όπως διαφορετικούς τύπους θολώματος, εφέ ευκρίνειας και άλλα. Χρησιμοποιώντας την ασφαλή παλέτα web και αποθήκευση με λειτουργία προεπισκόπησης, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε γραφικά ιστού σε οποιαδήποτε από τις πιο δημοφιλείς μορφές που θέλετε: JPEG, GIF, PNG και άλλα. 

Για άλλες ανάγκες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα τυπικό σύνολο λειτουργιών λογισμικού γραφικών: περιστροφή, αλλαγή μεγέθους, εργαλείο σφραγίδας, εργαλείο κλωνοποίησης, εργαλείο βούρτσας θεραπείας και πολλά άλλα. Η ιδέα σύνδεσης με δυνατότητα σύνδεσης σάς βοηθά να οργανώσετε τον χώρο εργασίας σας σύμφωνα με τις ατομικές σας επιθυμίες και κάνει την εργασία σας πιο αποτελεσματική. 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή PixBuilder Studio


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!