07 Σεπτεμβρίου 2017

Ultra Adware Killer : Ισχυρή εφαρμογή αφαίρεσης λογισμικού adware
To Ultra Adware Killer είναι ένα απλό αλλά ισχυρό αφαίρεσης adware για τα Windows, με δυνατότητα εντοπισμού και αφαίρεσης adware για όλους τους χρήστες. Η συγκεκριμένη ιδιότητα της εφαρμογής θα σας γλυτώσει πολύ χρόνο από το να συνδεθείτε σε άλλους τους λογαριασμούς χρηστών και να εκτελέσετε πάλι τη σάρωση ώστε να καθαρίσετε ένα ένα τα προφίλ των χρηστών.Το πρόγραμμα αφαιρεί τις γραμμές εργαλείων σε προγράμματα περιήγησης όπως ad-ons, plugins, ανεπιθύμητες υπηρεσίες παροχής αναζήτησης και ανεπιθύμητα προγράμματα. Φτιάχθηκε ώστε για να είναι γρήγορο, απλό και αποτελεσματικό.Το μόνο που χρειάζεται είναι να πατήσετε το κουμπί έναρξη σάρωσης και να περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί η σάρωση, και στη συνέχεια να αφαιρέστε τα αντικείμενα που βρέθηκαν.

Ultra Adware Killer 6.1.0.0

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

Ultra Adware Killer : Ισχυρή εφαρμογή αφαίρεσης λογισμικού adware
4/ 5 stars - " Ultra Adware Killer : Ισχυρή εφαρμογή αφαίρεσης λογισμικού adware" To Ultra Adware Killer είναι ένα απλό αλλά ισχυρό αφαίρεσης adware για τα Windows, με δυνατότητα εντοπισμού και αφαίρεσης adwa...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>