Optimizer : Φέρτε τα windows στα μέτρα σας



Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023

Optimizer : Φέρτε τα windows στα μέτρα σας

read

Το Optimizer είναι μια εφαρμογή Windows που βοηθά στη βελτιστοποίηση της απόδοσης και της αποδοτικότητας του υπολογιστή σας. Προσφέρει μια ποικιλία λειτουργιών για τον καθαρισμό και την επιτάχυνση του συστήματός σας, με αποτέλεσμα τη βελτίωση της συνολικής απόδοσης.

Η εφαρμογή παρέχει μια ολοκληρωμένη σάρωση συστήματος που εντοπίζει και αφαιρεί ανεπιθύμητα αρχεία, προσωρινά αρχεία και άλλη περιττή ακαταστασία που μπορεί να συσσωρευτεί με την πάροδο του χρόνου. Με την κατάργηση αυτών των αρχείων, ελευθερώνει πολύτιμο χώρο στο δίσκο και μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της ανταπόκρισης του συστήματος.

Περιλαμβάνει επίσης, ένα καθαριστικό μητρώου, το οποίο σαρώνει και καθαρίζει το μητρώο των Windows για τυχόν μη έγκυρες ή παλιές καταχωρήσεις. (Το μητρώο είναι μια βάση δεδομένων που αποθηκεύει σημαντικές ρυθμίσεις και διαμορφώσεις συστήματος και με την πάροδο του χρόνου, μπορεί να γεμίσει με περιττές πληροφορίες). Καθαρίζοντας το μητρώο, η εφαρμογή μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της σταθερότητας και της απόδοσης του συστήματος.

Εκτός από τον καθαρισμό ανεπιθύμητων αρχείων και του μητρώου, διαθέτει επίσης δυνατότητες για τη βελτιστοποίηση της εκκίνησης του συστήματος, τη διαχείριση εγκατεστημένων εφαρμογών και την προσαρμογή των ρυθμίσεων των Windows. Παρέχει έναν διαχειριστή εκκίνησης που σας επιτρέπει να ελέγχετε ποια προγράμματα ξεκινούν κατά την εκκίνηση του συστήματος, συμβάλλοντας στη μείωση του χρόνου που χρειάζεται για την εκκίνηση του υπολογιστή σας.

Επιπλέον, το Optimizer παρέχει ένα πρόγραμμα απεγκατάστασης λογισμικού που σας επιτρέπει να αφαιρείτε εύκολα ανεπιθύμητες ή αχρησιμοποίητες εφαρμογές από το σύστημά σας. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην απελευθέρωση χώρου στο δίσκο και στη βελτίωση της απόδοσης του συστήματος.

Η εφαρμογή περιλαμβάνει επίσης διάφορα εργαλεία για την προσαρμογή και την προσαρμογή των ρυθμίσεων των Windows, όπως βελτιστοποίηση ρυθμίσεων σύνδεσης στο διαδίκτυο, διαχείριση υπηρεσιών συστήματος και διαμόρφωση ρυθμίσεων απορρήτου.

Ανάλογα με την έκδοση των Windows που διαθέτετε, το Optimizer θα σας επιτρέψει επίσης να εκτελέσετε ορισμένες συγκεκριμένες τροποποιήσεις όπως να επιταχύνετε το σύστημα και την απόδοση του δικτύου σας, να απενεργοποιήστε τις άσκοπες υπηρεσίες των Windows.

Μπορείτε για παράδειγμα να απενεργοποιήστε την τηλεμετρία των Windows, να απενεργοποιήστε την τηλεμετρία του Office (λειτουργεί μόνο με το 2016), να απενεργοποιήστε την Cortana, τις αυτόματες ενημερώσεις των Windows 10 και 11, να καταργήστε την εγκατάσταση εφαρμογών UWP και να επιδιορθώστε ζητήματα μητρώου, να καταργήστε τα ανεπιθύμητα προγράμματα που εκτελούνται κατά την εκκίνηση, να αλλάξτε το φάκελο λήψης του Microsoft Edge και να προσθέστε στοιχεία στο μενού δεξιών κλικ στην επιφάνεια εργασίας. 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Optimizer

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .