//Add More external stylesheets CrystalDiskMark Shizuku Edition : Πόσο γρήγορος είναι ο SSD σας;


Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023

CrystalDiskMark Shizuku Edition : Πόσο γρήγορος είναι ο SSD σας;

read

Πρόκειται για μια ειδική έκδοση του γνωστού λογισμικού δοκιμής δίσκων CrystalDiskMark, το οποίο δημιουργήθηκε από την εταιρεία Crystal Dew World. Η ιδιαιτερότητα της Shizuku Edition είναι ότι είναι εμπλουτισμένη με ιαπωνικά στοιχεία manga, προσφέροντας μια πιο ευχάριστη εμπειρία στους χρήστες.

Η βασική λειτουργία του  είναι η αξιολόγηση της απόδοσης των δίσκων σας, είτε πρόκειται για HDD, SSD ή εξωτερικούς δίσκους. Το λογισμικό διενεργεί διάφορες δοκιμές ανάγνωσης και εγγραφής, όπως δοκιμές τυχαίας και διαδοχικής ανάγνωσης/εγγραφής, προκειμένου να αξιολογήσει την απόδοση του δίσκου.

Eίναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση, ακόμη και για αρχάριους. Μετά την εγκατάσταση, επιλέγετε τον δίσκο που θέλετε να δοκιμάσετε, επιλέγετε τον τύπο της δοκιμής και πατάτε "All" για να ξεκινήσει η διαδικασία. Τα αποτελέσματα παρουσιάζονται σε μορφή γραφημάτων και μπορούν να αποθηκευτούν για μελλοντική αναφορά.


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .