//Add More external stylesheets Astro File Manager : Δημιουργήστε, οργανώστε και διαχειριστείτε τα αρχεία στη συσκευή σας



Σάββατο 27 Αυγούστου 2022

Astro File Manager : Δημιουργήστε, οργανώστε και διαχειριστείτε τα αρχεία στη συσκευή σας

read

Το Astro είναι ίσως ένας από τους καλύτερους διαχειριστές αρχείων και θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο την εσωτερική και εξωτερική μνήμη αποθήκευσης της συσκευής σας. Διαθέτει όλες τις κορυφαίες λειτουργίες που πρέπει να διαθέτει ένας οργανωτής αρχείων, έτσι λοιπόν μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας αρχείων σε κάρτα SD για να ελευθερώσετε χώρο, αλλά και να συμπιέσετε αρχεία για να εξοικονομήσετε ακόμα περισσότερο χώρο.

Βρείτε όλα τα αρχεία σας ή τα προβάλετε ανά κατηγορία από την αρχική οθόνη όπως εικόνες, βίντεο, μουσική, εφαρμογές, λήψεις, αγαπημένα και πρόσφατους φακέλους. Θα σας βοηθήσει να προσεγγίσετε όλα τα αρχεία σας μέσα σε λίγα βήματα, αποκτώντας γρήγορη πρόσβαση σε όλα τα αρχεία σας στον εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο μνήμης της συσκευής σας.

Διαχειριστείτε τους φακέλους σας αποτελεσματικά, μετακινήστε, αντιγράψτε και δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας στην κάρτα SD ή στο χώρο του cloud. Από προεπιλογή, σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε όλα τα αρχεία σας στον εσωτερικό δίσκο, την κάρτα SD ή τούς χώρους αποθήκευσης στο σύννεφο (cloud). Το Astro λειτουργεί επίσης ως εφαρμογή για συμπιεσμένα αρχεία zip και rar δίνοντάς σας εύκολη πρόσβαση στα αρχεία Zip και RAR.



Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .