//Add More external stylesheets

Τρίτη 30 Απριλίου 2024

Astro File Manager : Δημιουργήστε, οργανώστε και διαχειριστείτε τα αρχεία στη συσκευή σας

read

Το Astro File Manager είναι μια εφαρμογή που προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για την ευκολότερη οργάνωση, μετακίνηση και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των αρχείων στο κινητό σας τηλέφωνο, καθώς και για τον καθαρισμό της αποθήκευσης του τηλεφώνου. Διαθέτει μια φιλική προς τον χρήστη διεπαφή για εύκολη πλοήγηση. Χρησιμοποιείται από πάνω από 150 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως και είναι δωρεάν, χωρίς διαφημίσεις.

Ας ρίξουμε μια ματιά στα κύρια χαρακτηριστικά του Astro που θα σας βοηθήσουν να αναλάβετε τον έλεγχο των ψηφιακών σας αρχείων:

Εξερευνητής Αρχείων:

Δεν είναι ανάγκη να γίνει μια δύσκολη διαδικασία η οργάνωση των αρχείων σας. Με τον Astro File Manager μπορείτε:
- Να μετακινείτε, να αντιγράφετε, να μοιράζεστε και να μετονομάζετε αρχεία στην εσωτερική αποθήκευση, την κάρτα SD και τον χώρο του cloud.
- Να ταξινομείτε και να κατηγοριοποιείτε τα αρχεία σας για γρήγορη πρόσβαση σε όλα τα αρχεία σας στην εσωτερική και εξωτερική μνήμη. Διαχειριστείτε τους φακέλους σας αποτελεσματικά με αυτόν τον βολικό περιηγητή αρχείων.
- Να έχετε εύκολή πρόσβαση σε όλες τις εικόνες, τα βίντεο, τη μουσική, τις εφαρμογές και τους πρόσφατους φακέλους σας από την αρχική οθόνη.
- Να διαχειρίζεστε τις λήψεις σας: δείτε ποια αρχεία έχουν ληφθεί πρόσφατα και μετακινήστε τα σε διάφορους φακέλους.

Καθαριστής Αποθήκευσης:

Δεν έχετε αρκετό χώρο αποθήκευσης στο τηλέφωνό σας για όλες τις αγαπημένες σας εφαρμογές και παιχνίδια; Κανένα πρόβλημα! Με τον Astro File Manager μπορείτε:
- Να ελευθερώσετε χώρο στο τηλέφωνό σας με συστάσεις για τη διαγραφή αχρησιμοποίητων εφαρμογών και αρχείων.
- Να αναλάβετε εσείς τον έλεγχο, ταξινομώντας τα αρχεία ανά μέγεθος και εντοπίζοντας ποια από αυτά καταλαμβάνουν τον περισσότερο χώρο.
- Να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας σημαντικών φωτογραφιών και αρχείων, μετακινώντας, αντιγράφοντας και δημιουργώντας αντίγραφα ασφαλείας σε κάρτες SD ή οποιονδήποτε ασφαλή χώρο στο cloud.

Διαχειριστής Αποθήκευσης:

Επεκτείνετε την αποθήκευση του τηλεφώνου σας και διαχειριστείτε τους λογαριασμούς σας στο cloud εν κινήσει! Αυτή η λειτουργία σας επιτρέπει:
- Να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις αποθηκευτικές σας χωρητικότητες και να τις διαχειριστείτε όλες μαζί μέσω μιας εφαρμογής!


Ενσωματωμένη Εφαρμογή Αναζήτησης:

Ο Astro File Manager παρέχει έναν ενσωματωμένο μηχανισμό αναζήτησης που σας επιτρέπει να βρίσκετε γρήγορα τα αρχεία σας. Απλώς πληκτρολογήστε το όνομα ή μια λέξη-κλειδί και το Astro θα εμφανίσει τα αποτελέσματα αναζήτησης με βάση τα σχετικά αρχεία στη συσκευή σας.

Διαχείριση Εφαρμογών:

Μπορείτε να διαχειρίζεστε εύκολα τις εγκατεστημένες εφαρμογές στη συσκευή σας. Μπορείτε να δείτε πληροφορίες για κάθε εφαρμογή, να τις απεγκαθιστάτε, να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των εφαρμογών σας και να τις μοιραστείτε με άλλους χρήστες.

Διαχείριση Αρχείων στο Cloud:

Συνεργάζεται με δημοφιλείς υπηρεσίες cloud όπως το Google Drive, το Dropbox και το OneDrive, επιτρέποντάς σας να διαχειρίζεστε τα αρχεία σας απευθείας από την εφαρμογή. Μπορείτε να μεταφέρετε αρχεία από ή προς το cloud, να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και να συγχρονίσετε τα αρχεία σας μεταξύ της συσκευής σας και του cloud.

Ασφάλεια και Προστασία:

Ο Astro File Manager δίνει έμφαση στην ασφάλεια των δεδομένων σας. Μπορείτε να προστατεύσετε τα αρχεία σας με κωδικό πρόσβασης και αποθηκεύονται σε κρυπτογραφημένη μορφή.

Σε τελική ανάλυση είναι μία εκπληκτική εφαρμογή που δεν πρέπει να λείπει από κανένα τηλέφωνο.



Ακολουθήστε μας στο Google News



Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .