//Add More external stylesheets

Τρίτη 30 Απριλίου 2024

Macrorit Disk Scanner : Ελέγξτε τους σκληρούς σας δίσκους για κατεστραμμένους τομείς

read

Οι κατεστραμμένοι τομείς σε ένα σκληρό δίσκο είναι το πιο κοινό πρόβλημα και όταν παρουσιαστεί, ο δίσκος σας δεν είναι πλέον ασφαλής για αποθήκευση δεδομένων.  Τα προβλήματα αυτά μπορεί να προκαλέσουν σημαντική απώλεια δεδομένων σφάλμα μπλε οθόνης, ακόμη και αργή ταχύτητα δίσκου.

Το Macrorit Disk Scanner είναι ένα εργαλείο διάγνωσης υγείας σκληρού δίσκου και επιφάνειας δίσκου τρίτων προγραμματιστών που παρέχει καλύτερες επιλογές και απόδοση από τον ενσωματωμένο σαρωτή δίσκου των Windows.

Τα Bad Blocks τομείς του σκληρού δίσκου είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα και καθιστούν τον δίσκο μη ασφαλή για την αποθήκευση δεδομένων. Mπορούν να προκαλέσουν απώλεια σημαντικών δεδομένων, μπλε οθόνη σφάλματος  και επιβράδυνση της ταχύτητας του δίσκου.

Με τον ταχύτερο αλγόριθμο, καταφέρνει συνήθως να φτάσει τη μέγιστη ταχύτητα που υποστηρίζεται από τη συσκευή. Είναι συμβατό με όλες τις πρόσφατες εκδόσεις των Microsoft Windows  και υποστηρίζει κύριες τύπους αποθήκευσης όπως IDE, SATA HDD και SSD, SCSI, FireWire, hardware RAID, κάρτες flash και πολλά άλλα.

Διαθέτει μια σειρά χρήσιμων λειτουργιών για τη σάρωση Bad Blocks των δίσκων σας. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε επιφανειακή δοκιμή στους σκληρούς δίσκους σας και να καθορίσετε την περιοχή σάρωσης. Τα Blocks που έχουν πρόβλημα, σημειώνονται ως κόκκινα στην αναφορά σάρωσης.

Υποστηρίζει επίσης, και  άλλες λειτουργίες, όπως τη δυνατότητα ελέγχου και σάρωσης ολόκληρου δίσκου, ή  διαμέρισματος (partition) ή ελεύθερου χώρου, αυτόματη απενεργοποίηση του υπολογιστή κατά την ολοκλήρωση της σάρωσης και αυτόματη αποθήκευση της αναφοράς σάρωσης σε συγκεκριμένη τοποθεσία.

Επιπλέον, διατίθεται και σε φορητή έκδοση, που σημαίνει ότι μπορείτε να το τοποθετήσετε σε ένα USB και να σαρώσετε τους δίσκους σας ακόμη και όταν είστε εκτός σύνδεσης. Για να χρησιμοποιήσετε το Macrorit Disk Scanner, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

ΒΗΜΑΤΑ

Βήμα 1: Εγκαταστήστε και εκκινήστε το Macrorit Disk Scanner και επιλέξτε τον δίσκο που θέλετε να ελέγξετε.

Βήμα 2: Εάν χρειάζεστε να σαρώσετε τον δίσκο με προσαρμοσμένη περιοχή ελέγχου, κάντε κλικ στο κουμπί "Scan area" για να καθορίσετε την τοποθεσία.

Βήμα 3: Κάντε κλικ στο "Scan Now" για να ξεκινήσει ο έλεγχος των κακών τομέων. Οι υγιείς τομείς θα σημειωθούν με πράσινο χρώμα και οι τομείς με σφάλματα θα σημειωθούν με κόκκινο.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, μπορείτε να κάνετε κλικ στο "Stop Now" για να διακόψετε την τρέχουσα λειτουργία ανά πάσα στιγμή.

Συνοψίζοντας, πρόκειται για ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για την ανίχνευση προβλημάτων στον σκληρό δίσκο μας, ώστε να διαπιστώσετε ότι είναι πάντα σε καλή κατάσταση και τα δεδομένα σας ασφαλή.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Macrorit Disk Scanner


Ακολουθήστε μας στο Google News



Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ