15 Απριλίου 2017

Remixlive - drum & play loops : Αποκτήστε μια επαγγελματική μουσική εργαλειοθήκη remix
Αποκτήστε μια επαγγελματική  μουσική εργαλειοθήκη remix. Πρόκειται για μία εξαιρετική εφαρμογή με τη βοήθεια της οποίας μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας μουσικά κομμάτια καθορίζοντας τα δείγματα σε δευτερόλεπτα. Φέρνοντας βρόχους και drumming μαζί, ανοίγει νέες δημιουργικές δυνατότητες, όπως τύμπανο σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας τα δείγματα κρουστών.  Υποστηρίζει, εγγραφή live μέσω εισόδου μέσω του μικροφώνου της συσκευής ώστε να καταγράψετε οποιοδήποτε ήχο, φωνή ή όργανο.
____________Κλικ για μεγέθυνση_____________
Τελειοποιήστε τα δείγματα σας με την επεξεργασία μήκους τους, παίξτε διάφορα δείγματα ανά στήλη σε πολλές λειτουργίες για να δημιουργήσετε πλούσιους σε περιεχόμενο και πολυεπίπεδους ήχους. Αλλάξτε το ρυθμό, ρυθμίστε τον τόνο των δειγμάτων ή την αναπαραγωγή τους κατά αντίστροφο τρόπο και όλα αυτά σε πραγματικό χρόνο!

Remixlive - drum & play loops : Αποκτήστε μια επαγγελματική μουσική εργαλειοθήκη remix
4/ 5 stars - "Remixlive - drum & play loops : Αποκτήστε μια επαγγελματική μουσική εργαλειοθήκη remix " Αποκτήστε μια επαγγελματική  μουσική εργαλειοθήκη remix. Πρόκειται για μία εξαιρετική εφαρμογή με τη βοήθεια της οποίας μπορείτε να δη...


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια
Ad Block Alert!
Φαίνεται ότι έχετε ενεργοποιήσει τoν αποκλεισμό διαφημίσεων στον ιστότοπό μας. Παρακαλούμε ενεργοποιήστε τις διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο για να συνεχίσετε. Η ιστοσελίδα μας, βασίζεται σε διαφημίσεις, έτσι ώστε να μπορεί συνεχίσει τη λειτουργία της και να προσφέρει πάντα ποιοτικό, δωρεάν περιεχόμενο. (καντε κλικ για εισοδο)
–>