//Add More external stylesheets DMDE : Ανάκτηση δεδομένων από σκληρούς δίσκους



Παρασκευή 5 Απριλίου 2024

DMDE : Ανάκτηση δεδομένων από σκληρούς δίσκους

read

Το DMDE (Disk Editor and Data Recovery Software) είναι ένα δωρεάν λογισμικό που παρέχει τα κατάλληλα εργαλεία για την επεξεργασία δίσκων και την ανάκτηση δεδομένων. Είναι ένα πανίσχυρο εργαλείο που χρησιμοποιείται ευρέως από επαγγελματίες τεχνικούς και χρήστες που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τους σκληρούς δίσκους τους.

Διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία λειτουργιών που καλύπτουν όλες τις ανάγκες για την επεξεργασία και ανάκτηση δεδομένων. Με τον ενσωματωμένο δισκογράφο, μπορείτε να διαβάσετε, να εγγράψετε και να επεξεργαστείτε τη φυσική δομή των δίσκων, συμπεριλαμβανομένων των μεταδεδομένων και των δεικτών. Αυτό σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε λεπτομερείς αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο το λειτουργικό σύστημα αναγνωρίζει τον δίσκο.

Επιπλέον, παρέχει ισχυρές δυνατότητες ανάκτησης δεδομένων. Μπορεί να εντοπίσει και να ανακτήσει απομονωμένα ή διαγραμμένα αρχεία, φωτογραφίες, βίντεο, αρχεία ήχου και άλλα από κατεστραμμένους, μονταρισμένους ή μη αναγνωρίσιμους δίσκους. Με τη χρήση προηγμένων αλγορίθμων ανάκτησης, το λογισμικό μπορεί να ανακτήσει δεδομένα από διάφορες μορφές αποθήκευσης, όπως σκληρούς δίσκους, flash μνήμες, κάρτες μνήμης και άλλα μέσα αποθήκευσης.

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα του είναι η ευκολία χρήσης. Ακόμη και χρήστες με διάφορα επίπεδα εμπειρίας μπορούν να εκμεταλλευτούν το λογισμικό χωρίς να απαιτείται ειδίκευση ή προηγούμενες γνώσεις στην ανάκτηση δεδομένων.

Επιπλέον, παρέχει επιλογές επανορθωτικής επεξεργασίας δεδομένων, όπως την αλλαγή των δομών αρχείων, την επανασύνδεση αρχείων που έχουν χαθεί ή είναι κατεστραμμένα, και την αναγνώριση/επανακατασκευή δεδομένων των κατεστραμμένων διαμερισμάτων. Αυτές οι δυνατότητες επιτρέπουν στους χρήστες να ανακτήσουν χαμένα δεδομένα ή να διορθώσουν προβλήματα με τη δομή των δίσκων τους.

Εν κατακλείδι είναι ένα εκπληκτικό πρόγραμμα που σας επιτρέπει να ανακτήσετε τα αρχεία σας μετά από κάποιο πρόβλημα. Είναι δυνατό να βρείτε τα αρχεία σας γρήγορα χωρίς σάρωση σε περίπτωση βλάβης ήσσονος σημασίας. του συστήματος αρχείων. Μπορεί ακόμη να κάνει, ανάκτηση δεδομένων από το αρχείο (RAW) όταν δεν είναι δυνατή η ανάκτηση από σύστημα αρχείων. To πρόγραμμα είναι συμβατό με τις πιο πρόσφατες εκδόσεις των Windows και υποστηρίζει την αυτόματη ρύθμιση κλειδώματος κατά την εγγραφή.

 
Στην δωρεάν του έκδοση μπορείτε να ανακτήσετε έως και 4000 αρχεία από έναν επιλεγμένο κατάλογο, με απεριόριστο αριθμό επαναλήψεων. Για να ξεκλειδώσετε όρια, ανατρέξτε στις επιλογές επί πληρωμή
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή DMDE


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .