Forcedelete : Διαγράψτε κλειδωμένα αρχεία και φακέλους



Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023

Forcedelete : Διαγράψτε κλειδωμένα αρχεία και φακέλους

read

Όταν θέλετε να διαγράψετε ένα αρχείο μερικές φορές μπορείτε να δείτε ένα μήνυμα σφάλματος "Δεν είναι δυνατή η διαγραφή αρχείου: Η πρόσβαση απορρίφθηκε" ή "Το αρχείο χρησιμοποιείται από άλλο πρόγραμμα" ενώ αποτυγχάνετε να διαγράψετε αρχεία και φακέλους στα Windows. 

Αυτό σημαίνει ότι αυτά τα αρχεία και οι φάκελοι ήταν κλειδωμένοι στα Windows και δεν μπορούν να διαγραφούν με κανονικό τρόπο. 

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Forcedelete για να διορθώσετε αυτά τα θέματα και να διαγράψετε τα αρχεία και τους φακέλους. Το Forcedelete είναι ένα εύχρηστο βοηθητικό πρόγραμμα Freeware που ξεκλειδώνει και διαγράφει αρχεία ή φακέλους που χρησιμοποιούνται από άλλες διαδικασίες και δεν μπορούν να διαγραφούν.

Μπορεί επίσης να κλείσει τα αρχεία για να διαγράψει οριστικά τα αρχεία και φακέλους αν θέλετε. Εκτός αυτού, η εφαρμογή έχει μια επιλογή που επιτρέπει στους χρήστες να διαγράψουν κλειδωμένα αρχεία και φακέλους χωρίς να τερματίσουν τις διαδικασίες.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Forcedelete

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .