//Add More external stylesheets Dipiscan : Επαγγελματικός σαρωτής δικτύων



Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Dipiscan : Επαγγελματικός σαρωτής δικτύων

read

Το Dipiscan είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο που θα σας βοηθήσει να κρατήσετε το δίκτυό σας υπό έλεγχο. Με αυτό το εργαλείο, μπορείτε να αναλύσετε όλες τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο δίκτυό σας και να εντοπίσετε οποιαδήποτε πιθανή παραβίαση ασφαλείας.

Μια από τις καλύτερες δυνατότητες του είναι η ικανότητά του  να εντοπίζει συσκευές που είναι διαμορφωμένες  ώστε μην είναι ορατές στο δίκτυο. Αυτό σας επιτρέπει να ανακαλύψετε οποιαδήποτε "κρυφή" συσκευή που μπορεί να αποτελεί πιθανή απειλή για την ασφάλεια του δικτύου σας.

Εκτός από τις βασικές πληροφορίες που παρέχει, όπως η διεύθυνση IP και η διεύθυνση MAC, το εργαλείο παρέχει επίσης λεπτομερείς πληροφορίες για τους συνδεδεμένους χρήστες και τις συσκευές τους. Αυτό σας επιτρέπει να έχετε πλήρη εικόνα του τι συμβαίνει στο δίκτυό σας και να λάβετε τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλειά του.

Eμφανίζει λεπτομέρειες για κάθε συσκευή εντοπισμού δικτύου όπως το χρόνο απάντησης NetBIOS,DNS, DOMAIN, διεύθυνση MAC, κατασκευαστή προσαρμογέα, λειτουργικό σύστημα, περιγραφή συσκευής, διαθέσιμα κοινόχρηστα στοιχεία και πολλά άλλα. 

Ωστόσο τα πλεονεκτήματα της εφαρμογής δεν σταματούν εδώ αφού μπορείτε να κάνετε επέμβαση στις συσκευές σας όπως για παράδειγμα να στείλετε μηνύματα, να τερματίσετε ή να επανεκινήσετε τους υπολογιστές σας και πολλά άλλα.

 Το θεωρώ απαραίτητο εργαλείο για κάθε διαχειριστή δικτύου και όχι μόνο, αφού τη βοήθειά του, μπορείτε να διατηρήσετε το δίκτυό σας ασφαλές και προστατευμένο από ενδεχόμενες απειλές. 
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή Dipiscan


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .