//Add More external stylesheets NetX Network Tools : Βρείτε τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο δίκτυο σας



Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

NetX Network Tools : Βρείτε τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο δίκτυο σας

read

Πρόκειται για μία αρκετά πρακτική εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο δίκτυο σας. Εμφανίζει τις πιο σημαντικές πληροφορίες για κάθε συσκευή που είναι συνδεδεμένη, διεύθυνση IP, διεύθυνση MAC, προμηθευτή, όνομα NetBIOS και τομέα. Μπορεί να ενεργοποιήσει μια απομακρυσμένη συσκευή από το τηλέφωνο ή το tablet σας όταν είστε συνδεδεμένοι μέσω Wi-Fi ή με σύνδεση δεδομένων.

Βάλτε μια απομακρυσμένη συσκευή σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας ή τερματίστε την από το τηλέφωνο ή το tablet σας όταν είστε συνδεδεμένοι μέσω Wi-Fi ή μέσω δεδομένων κινητής τηλεφωνίας.

Εμφανίζει, τη έκδοση του λειτουργικού συστήματος που είναι εγκατεστημένο στην απομακρυσμένη συσκευή και φορτώνει όλες τις απενεργοποιημένες συσκευές ενός δικτύου που είχαν εντοπιστεί παλαιότερα. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ένα νέο δίκτυο ή μια νέα συσκευή χειροκίνητα.

Ακόμη, εμφανίζει πληροφορίες σχετικά με τη σύνδεση Wi-Fi (εξωτερική IP, την ισχύ του σήματος, την ταχύτητα που κατεβάζετε και ανεβάζετε, την μάσκα υποδικτύου, την πύλη και το DNS),  πληροφορίες σχετικά με τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας (εξωτερική IP, την ισχύ του σήματος, την ταχύτητα που κατεβάζετε και ανεβάζετε, CID, LAC, MCC, MNC), βρίσκει τα πλησιέστερα Wi-Fi και εμφανίζει το SSID, την ισχύ του σήματος, το κανάλι και την κρυπτογράφηση που τυχόν διαθέτουν


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .