//Add More external stylesheets EMCO UnLock IT : Ξεκλειδώστε και διαγράψτε οποιοδήποτε αρχείο ή φάκελο



Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

EMCO UnLock IT : Ξεκλειδώστε και διαγράψτε οποιοδήποτε αρχείο ή φάκελο

read

Κάποιες φορές, όταν προσπαθείτε να τροποποιήσετε, να μετονομάσετε, να μετακινήσετε ή να διαγράψετε ένα αρχείο ή φάκελο λαμβάνετε το μήνυμα, ΄΄η πρόσβαση δεν επιτρέπεται ή είναι σε χρήση από άλλο πρόγραμμα΄΄;

Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτό το μήνυμα σημαίνει ότι το αρχείο ή φάκελος είναι κλειδωμένα, αλλά πέραν του μηνύματος που βλέπετε στην οθόνη σας δεν ξέρετε τι ακριβώς πρέπει να κάνετε. Το EMCO UnLock IT είναι μία απολύτως δωρεάν εφαρμογή που έρχεται να λύσει αυτού του είδους τα προβλήματα και να σας παράσχει βοήθεια ώστε να ξεκλειδώσετε το αρχείο ή το φάκελο που επιθυμείτε. 

Η εφαρμογή ανιχνεύει τους τύπους κλειδώματος που εμποδίζουν τη διαχείριση των πόρων. Έτσι, εάν ένα αρχείο αποκλειστεί εκτελώντας διεργασίες και υπηρεσίες, το πρόγραμμα εντοπίζει τα αρχεία και τις βιβλιοθήκες που αποκλείουν τον πόρο και τις διεργασίες και το κρατούν κλειδωμένο.

Η ίδια διαδικασία ξεκλειδώματος χρησιμοποιείται για τη διαγραφή ενός κλειδωμένου αρχείου ή φακέλου. Το πρόγραμμα θα προσπαθήσει να το ξεκλειδώσει πρώτα το αρχείο που έχετε καθορίσει και θα προγραμματίσει τη διαγραφή του στην επόμενη εκκίνηση, εάν ο πόρος δεν μπορεί να ξεκλειδωθεί άμεσα.

Μπορείτε να ξεκλειδώσετε και να διαγράψετε αρχεία με δύο τρόπους, είτε ανοίγοντας το πρόγραμμα και μετά προσθέτοντας τον φάκελο ή το αρχείο που επιθυμείτε να διαγράψετε, είτε απλά κάνοντας δεξί κλικ στο αρχείο ή τον φάκελο που επιθυμείτε να διαγράψετε κάνοντας κλικ στην επιλογή UnLock .
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :Windows
Κατεβάστε την εφαρμογή EMCO UnLock IT


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .