//Add More external stylesheets Pixlr Χ : Επεξεργαστής φωτογραφίων και σχεδιαστής προτύπων



Τρίτη 4 Ιουλίου 2023

Pixlr Χ : Επεξεργαστής φωτογραφίων και σχεδιαστής προτύπων

read

Στην επαγγελματική επεξεργασία φωτογραφιών εικόνων και διαφόρων άλλων προγραμμάτων γραφικών το Adobe Photoshop είναι ίσως η κυριότερη αλλά συγχρόνως μία ακριβή λύση.

Υπάρχει όμως και ένα άλλος τρόπος και χωρίς να εγκαταστήσετε τίποτα στον υπολογιστή σας, μία online εφαρμογή με πολύ μεγάλες δυνατότητες, ένα εξαιρετικό πρόγραμμα online επεξεργασίας φωτογραφιών με πλήρεις επιλογές επεξεργασίας εικόνας όπως το Adobe Photoshop. 

Έτσι θα έχετε τη δυνατότητα να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το Pixlr είναι ένα online   πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών απευθείας από το πρόγραμμα περιήγησης σας. Ζήστε το επόμενο επίπεδο, τη διαισθητική επεξεργασία φωτογραφιών με εργαλεία που υποστηρίζονται για γρήγορες, αλλά επαγγελματικές αλλαγές. 

Το πρόγραμμα επεξεργασίας μας ανοίγει σχεδόν οποιαδήποτε μορφή εικόνας, όπως PSD (Photoshop), PXD, JPEG , PNG (διαφανές), WebP, SVG και άλλα. Πείτε αντίο στις βαρετές και επαναλαμβανόμενες εργασίες επεξεργασίας με τα ειδικά  εργαλεία σχεδίασης. 

Παράλληλα μπορείτε να επεξεργαστείτε και να σχεδιάσετε το δικό σας πρότυπο, ή την ιστορία σας για το αγαπημένο σας κοινωνικό δίκτυο. 



Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!