//Add More external stylesheets Fotostars : Online δωρεάν επεξεργαστής φωτογραφίας



Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019

Fotostars : Online δωρεάν επεξεργαστής φωτογραφίας

read

Πρόκειται για ένα δωρεάν επεξεργαστή φωτογραφιών που περιλαμβάνει πάνω από 50 εφέ φωτογραφίας που θα προσθέσουν ένα μοναδικό στυλ και χαρακτήρα σε κάθε μία από τις φωτογραφίες σας. Για να χρησιμοποιήσετε τα εφέ φωτογραφίας στο διαδίκτυο, απλά επιλέξτε το αποτέλεσμα που σας αρέσει από τη λίστα. Θα δείτε τα αποτελέσματα και τον μετασχηματισμό της φωτογραφίας σας αμέσως. Πολλά εφέ έχουν ξεχωριστές κορνίζες φωτογραφιών, οι οποίες αναμφισβήτητα κάνουν τις φωτογραφίες σας πρωτότυπες, ζωντανές και κομψές. Εντούτοις, μερικές φορές υπάρχουν περιπτώσεις όπου ένα πλαίσιο φωτογραφιών πρέπει να χρησιμοποιείται ξεχωριστά ή σε συνδυασμό με ένα άλλο αποτέλεσμα. Το Fotostars σας επιτρέπει να το κάνετε γρήγορα και εύκολα: απλά επιλέξτε οποιοδήποτε από τα δέκα διαθέσιμα πλαίσια. 


Το Fotostars  δεν είναι απλώς ένας online επεξεργαστής φωτογραφιών,  αλλά είναι επίσης ένα βολικό εργαλείο για τη δημιουργία σημειώσεων, demotivators και φωτογραφιών σε στυλ Polaroid. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, μπορείτε να προσθέσετε οποιοδήποτε κείμενο στις φωτογραφίες σας χρησιμοποιώντας ένα από τα έξι διαθέσιμα στυλ μορφοποίησης. Για να κάνετε τις φωτογραφίες σας πιο μοναδικές, προσφέρει μια ευρεία επιλογή πρόσθετων λειτουργιών για την επεξεργασία φωτογραφιών: ταξινόμηση χρώματος, αποκορεσμός, θόρυβος εικόνας, πλευρική σκιά, μετασχηματισμός σέπιας κλπ. 

Author's Website:


Ακολουθήστε μας στο Google News


ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .