SuperSimple Video Converter : Μοναδική εφαρμογή μετατροπής αρχείων βίντεο



Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019

SuperSimple Video Converter : Μοναδική εφαρμογή μετατροπής αρχείων βίντεο

read

Θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω από τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα μετατροπής βίντεο όχι μόνο για την ευκολία χρήσης και την πληθώρα λειτουργιών που μας παρέχει αλλά και κυρίως για το γεγονός ότι θα το θεωρήσω ως υπόδειγμα freeware.  Το SuperSimple Video Converter είναι ένας δωρεάν transcoder για ταινίες, βίντεο και μουσική.

Μπορεί να μετατρέψει βίντεο για iPhone, Android, κλπ, και για να τα κάνει να παίξουν γρηγορότερα καταλαμβάνοντας λιγότερη μνήμη. Τα βίντεο μπορούν να αναπαραχθούν σε Windows, Mac, Linux και άλλα συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών, επίσης μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος στα βίντεο, να αλλάξετε την ταχύτητα του bit rate, και άλλες παραμέτρους στο τελικό βίντεο.

Επιλέξτε από τις διάφορες προεπιλογές εξόδου (προφίλ) ή δημιουργήσετε το δικό σας και όλα αυτά με αστραπιαία ταχύτητα αφού η εφαρμογή αναγνωρίζει όλες τις τελευταίες τεχνολογίες χρησιμοποιώντας πολλαπλούς πυρήνες CPU, MMX / SSE και επιτάχυνση GPU! 

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Αν σας άρεσε το θέμα μας διαδώστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε ενεργά και να σχολιάσετε το θέμα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας μέσω της σελίδας μας στο Facebook εδώ : m.me/132070110136869. Θα προσπαθήσω να απαντήσω το συντομότερο δυνατό στις ερωτήσεις σας .